Salkkarit-tähti Hanna Kinnunen ilahdutti someseuraajiaan hellyttävällä lapsuuskuvalla: "Suloinen prinsessa"

13:14
Muistatko vielä, miten Salla heräsi henkiin Kentaurin räjähdyksen jälkeen? Näyttelijä Hanna Kinnunen kertaa hahmonsa uskomattomat juonikuviot

Näyttelijä Hanna Kinnunen jakoi someseuraajilleen kuvamuiston vuosien takaa.

Salatut elämät -suosikkisarjassa Salla Mattilaa näyttelevä Hanna Kinnunen postasi Instagram-tililleen kuvamuiston vuosien takaa. Näyttelijä istuu jakamassaan lapsuuskuvassa punainen mekko yllään, varpaat hieman kipristellen ja kameralle virnistäen.

Kinnunen kertoo kuvatekstissään heränneensä vuoden ensimmäiseen aamuun eri energialla ja että hänellä on hyvä fiilis vuotta 2022 kohtaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tässä kuvassa on tyttö, joka oli just saanut tuon punaisen mekon lahjaksi ja valmiina lähtemään tanssiaisiin helmat hulmuten, Kinnunen kirjoittaa lisäten, että rakasti lapsena esimerkiksi Tuhkimoa tanssiaisten takia, ja että rakastaa yhä tanssia.

Kinnunen jatkaa tekstiään kertomalla, että toivoo voivansa tänä vuonna vetää juhlamekon ylleen mahdollisimman monta kertaa, olipa sitten tanssiaisia tai ei.

– Ja toivon kovasti, että tänä vuonna voin vihdoin järjestää yhdet isot synttäribileet, jotka jäi toissa vuonna järjestämättä… Jee! Welcome 2022 ja hyvää uutta vuotta vielä everybody, näyttelijä toivottaa.

Kinnusen seuraajat ihastelevat tämän lapsuuskuvaa. Kommenteissa todetaan, että kuvassa poseeraavan pienokaisen tunnistaa hyvin Kinnuseksi tänäkin päivänä.

– Hyvin sinut tuosta tunnistaa...hiuksetkin samaa tyyliä, eräs seuraaja kommentoi.

– Suloinen prinsessa, toinen kirjoittaa.

Kinnunen nähtiin ensikerran Salatuissa elämissä vuonna 2006. Hänen näyttelemänsä Salla poistui sarjasta vuonna 2010, ja palasi Pihlajakadulle lähes vuosikymmen myöhemmin vuonna 2019.

Hän poistui sarjasta vielä saman vuoden syksynä, ja teki jälleen paluun vuonna 2020.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja