Salkkarit-tähti Hanna Kinnunen hehkuttaa tapaamistaan Kaunarit-legenda Ronn Mossin kanssa: "Maailmantähdeksi hän oli..."

Ronn Moss Huomenta Suomen vappuhaastattelussa 10:32
Katso Ronn Mossin Huomenta Suomi -haastattelu yllä olevalta videolta!

Suomessa parhaillaan vieraileva Kaunarit-tähti Ronn Moss kävi radiojuontaja ja Salkkarit-tähti Hanna Kinnusen haastateltavana.

Kauniit ja rohkeat -sarjan legendaarisena Ridge Forresterina tunnettu yhdysvaltalaisnäyttelijä Ronn Moss on parhaillaan visiitillä Suomessa.

Mainoskampanjan kuvausten vuoksi Suomeen saapunut tähti vieraili heti aamutuimaan suorassa Huomenta Suomi -lähetyksessä, jossa hän muun muassa maisteli perinteisiä vappuherkkuja ja lähetti terveisiä piinkovalle fanilleen Lauri Karhuvaaralle.

Huomenta Suomen lisäksi Kaunarit-tähti on vieraillut päivän aikana myös muissa haastatteluissa. Hän muun muassa kävi Salkkarit-tähti Hanna Kinnusen haastateltavana. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun myös Aito Iskelmä -radiokanavan juontajana tunnettu Kinnunen tapasi Mossin.

MTV Uutisten tavoittama Kinnunen hehkuttaa hänen ja Mossin kohtaamisen olleen todella lämmin ja välitön.

– Meillä oli tosi rajattu aika, 15 minuuttia, mutta kyselin häneltä musiikin tekemisestä ja puhuimme totta kai myös päivittäissarjan tekemisestä, koska se yhdistää meitä, Kinnunen kertoo.

Kinnusen mukaan oli mielenkiintoista kuulla Mossin ajatuksia liittyen päivittäissarjan tekemiseen. Hän kertoo näyttelijän mietteiden olleen hyvin samanlaisia kuin mitä hän on itse vuosien varrella pohtinut. Kinnunen on esittänyt Salkkareiden Salla Mattilaa useiden vuosien ajan.

– Vaikkapa että omasta hahmosta pitää olla itse eniten innoissaan, jotta fanitkin voivat olla siitä innoissaan, hän avaa.

Kinnunen kertoo Mossin kätelleen häntä lämpimästi haastattelun jälkeen ja kertoneen arvostavansa Kinnusen pitkää uraa Salkkareissa. Yhdysvaltalaistähti totesi kaksikon kohtaamisen olleen hyvä ja kehui Kinnusesta huokuvaa energiaa.

– Siitä tuli tosi hyvä mieli, koska minulla oli ihan sama fiilis hänestä. Maailmantähdeksi hän oli ihan todella jalat maassa ja lämmin tyyppi, hän summaa.

Kinnunen fiilisteli hänen ja Mossin kohtaamista myös Instagramissa, jonne hän jakoi kaksikon yhteiskuvan.

– Tää vappu alkoi erikoisen hauskoissa tunnelmissa! Tapasin näyttelijä-muusikko-tuottaja Ronn Mossin radiohaastattelun merkeissä, Kinnunen iloitsee postaamansa kuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat