Salkkarit-tähti Emma Nopanen avoimena yksinäisyydestä: "Koen, ettei minulla oikein ole ketään, kenelle voisin puhua"

Emma Nopanen: "On ollut tosi huono olla omassa kropassa" 1:41
Katso myös: Videolla Emma Nopanen kertoo tuntemuksistaan omasta kropastaan

Emma Nopanen puhuu yksinäisyydestä Sometähtien sinkkuelämää -ohjelmassa.

Sometähtien sinkkuelämää -sarja starttasi toisen kauden merkeissä MTV Katsomossa keskiviikkona 13. joulukuuta. Sarjasta julkaistaan kolme jaksoa keskiviikkoisin. 

Uudet Sometähtien sinkkuelämää -kasvot Anne Kukkohovi, Mikael "Mikirotta" Sundberg, Cristal Snow ja Emma Nopanen avaavat sinkkuelämänsä päiväkirjakameralle yhden ikimuistoisen kesän ajan.

Kauden seitsemännessä jaksossa Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Emma Nopanen puhuu yksinäisyydestä. Hän kertoo jaksossa saapuneensa juuri autolla kotitalonsa parkkihalliin ja purkaa tuntojaan kameralle.

– Minua ei yhtään huvittaisi mennä kotiin. Minulla on tämä fiilis tosi usein. Ei kotona olemisessa tai kodissa ole mitään vikaa, mutta... En tiedä, onko se se yksin oleminen, että joutuu olemaan siellä yksin, vai mikä siinä on, hän pohtii.

Nopanen kertoo kokevansa vahvaa yksinäisyyden tunnetta etenkin silloin, kun päässä pyörii miljoona ajatusta, joista on hankala saada kiinni ja jotka ahdistavat. 

– Koen, ettei minulla oikein ole ketään, kenelle voisin puhua. Joo, minulla on pari todella hyvää ja läheistä ystävää, joiden kanssa pystyn puhumaan lähes mistä vaan ja sama perheeni kanssa. Vaikka minulla on tosi hyvät ja läheiset välit perheeni kanssa ja pystyn puhumaan heillekin tosi paljon asioista, niin en halua kuormittaa muita sillä, että minulla on paha olla, hän kertoo.

Yksinäisen olon puskiessa päälle Nopanen miettii kertomansa mukaan paljon sitä, kuinka tärkeää olisi, että hänellä olisi joku "oma tyyppi", joka ei ole perheenjäsen tai ystävä ja joka odottaa kotiin tullessa. Joku jolle kertoa, että nyt on ihan paska fiilis ja jonka kainaloon käpertyä.

– Voi olla puhumatta tai voi vuodattaa kaikki tunteet ja fiilikset. Ei tarvitse edes sanoa mitään, olisi vain joku, joka kuuntelee, hän sanoo kyyneleet silmissään.

Sometähtien sinkkuelämää MTV Katsomossa ke 13.12. alkaen kolmen jakson viikkotahdilla.

MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jaksot ennakkoon 

 

Lue myös:

    Uusimmat