Salkkarit-tähdet paljastavat podcastissa totuuden intiimikohtausten takaa: "Siitä on romantiikka niin kaukana"

Salkkarit-tähti Emma Nopanen kertoo edellisestä parisuhteestaan 0:44
Katso myös: Salkkarit-tähti Emma Nopanen kertoi Sometähtien sinkkueämää -sarjassa edellisestä parisuhteestaan

Intiimikohtausten kuvaamisesta on Emma Nopasen ja Sara Parikan mukaan romantiikka kaukana.

Salatut elämät -sarjassa Nellaa esittävä näyttelijä Emma Nopanen vierailee niin ikään Salkkareista tutuksi tulleen ja nyttemmin somevaikuttajana tunnetun Sara Parikan  Saran kaverikirja -podcastin tuoreimmassa jaksossa.

Jaksossa kaksikko juttelee kokemuksistaan Salatut elämät -sarjassa näyttelemisestä. Nopanen on näytellyt Salkkareissa vuodesta 2018 lähtien, ja Parikka puolestaan tähditti sarjaa vuosina 2008–2019.

Yhdessä vaiheessa Nopasen ja Parikan puhe kääntyy sarjan intiimikohtauksiin ja niiden kuvaamiseen. Parikka kysyy, onko Nopasen mielestä outoa pussailla vastanäyttelijän kanssa. Nopanen vastaa kieltävästi.

– Ei mielestäni. Pussailukohtaukset ovat ihan yhtälailla kohtauksia siinä missä muutkin. Ei se minun mielestäni ole mitenkään outoa, Nopanen sanoo.

– Sitten tietysti jos on enemmän kuin pussailua, eli mennään oikeasti intiimikohtauksiin, niin silloin se on paljon tarkempaa ja (kohtauksissa) on koreografiaa. Ei sekään ole outoa, mutta se on vaan vähän erilaista, hän jatkaa.

Parikka kertoo, että hän ja hänen puolisonsa, ex-Salkkarit-tähti Mikko Parikka ovat saaneet paljon kysymyksiä liittyen pussailukohtauksiin. Parikka mainitsee esimerkkinä, että hän on tehnyt podcastia Salkkareista ja Rantabaarista tutun Johanna Puhakan kanssa, ja Puhakalla on ollut suutelukohtauksia Parikan miehen Mikon kanssa.

– Jotenkin se on niin teknistä loppupeleissä. Siinähän on ihan supertärkeää ihan jo se, kummalle puolelle käännät päätä. Jos käännät väärälle puolelle, ei kuvalla tehdä mitään. Kaikki pienetkin jutut käydään läpi. Sitten siinä on 15 henkilöä ympärillä ja kaikki miettivät luonasta, ei se ole mikään romanttinen hetki, Parikka sanoo.

– Siitä on romantiikka niin kaukana, Nopanen säestää.

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla.

 

Lue myös:

    Uusimmat