Salkkarit-suosikkihahmot Tale ja Janne joutuvat naisten pyöriteltäväksi: "Sitä se nyt on ollut viimeiset seitsemän ja puoli vuotta"

Uudessa Soppatykkimiehet-sarjassa Tale ja Janne rehkivät armeijassa, mutta naisseikkailuilta ei säästytä.

Salattujen elämien uusi nettisarja Soppatykkimiehet seuraa Talen ja Jannen vierailua armeijaan. Kaksikko pyrkii aluksi siviilipalvelukseen, mutta joutuukin metsään rämpimään virka-apupyynnön johdosta.

Salkkareissa Tale ja Janne ovat tottuneet jahtaamaan naisia ja samaa vanhaa toilailua vastakkaisen sukupuolen kanssa on luvassa myös Soppatykkimiehissä.

– Ehkä Janne keskittyy enemmän naisiin tässä sarjassa. Tale keskittyy siihen, että se selviää hengissä, Talea näyttelevä Emil Hallberg avaa MTV Uutisten haastattelussa.

Pitkään Hallbergin kanssa yhdessä näytellyt Hemmo Karja komppaa roolihahmonsa Jannen keskittyvän nettisarjassa tuttuun tapaan naisten hurmaamiseen.

– Sitä se nyt on ollut viimeiset seitsemän ja puoli vuotta, että Janne on vähän naisten perään. Minkäs sille voi, jos niistä tykkää, Karja naurahtaa.

Sarjassa nähdään yksi tuttu kasvo Jannen ja Talen lisäksi, kun eräs hahmo tekee paluun Salkkarien maailmaan nettisarjan ajaksi. Lisäksi uusi naishahmo sekoittaa Jannen päätä.

– Janne keskittyy siihen, että se koittaa pokailla Riikkaa ja Tale yrittää pakoilla Marjuttia, Hallberg paljastaa.

– Siitä saadaan soppa aikaiseksi, Karja lohkaisee.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat