Salkkarit-parin esikoinen aloittaa esikoulussa – Sara Parikka hehkuttaa: "Ihaillen seurataan tämän neidin kehitystä"

Mikko Parikka näytellyt suosikkihahmoa jo 10 vuoden ajan 5:53
Mikko Parikka on näytellyt Salatut elämät -sarjan suosikkihahmoa jo 10 vuoden ajan

Sara ja Mikko Parikan esikoistytär menee syksyllä esikouluun. 

Salkkarit-kuvaksissa toisensa tavanneet ja rakastuneet Sara ja Mikko Parikka ovat kolmen tytön onnellisia vanhempia. Pariskunnan kuopus, Melina, syntyi 27. maaliskuuta. He ovat jakaneet ahkerasti sosiaalisessa mediassa kuvia arjestaan ja suloisista tyttäristään. 

Perheen esikoistytär Matilda syntyi vuonna 2014 ja menee ensi syksynä esikouluun. Sara Parikka julkaisi suloisen otoksen tyttärestään makoilemassa sohvalla röyhelömekko päällä. 

– Aina hymy huulilla, energiaa tulvien ja taskussa miljoona eri tarinaa ja ideaa. Tällä hetkellä kaikille kerrotaan (usein arvuutellaan) että: hampaita on irronnut 10 ja rautahampaita löytyy 7... Linnanmäen laitteista eniten odotetaan vanhaa vuoristorataa.. jospa tänä vuonna pituus jo riittäisi, hän kirjoittaa.

– Ihaillen seurataan tämän neidin kehitystä ja tuetaan elämää. Kiitos myös kaikille päiväkodin kasvattajille. Olette auttaneet meidän arkea, antaneet lämpöä, tukea ja opettaneet meidän lapsille niin paljon! Parikka lisää.

Sara ja Mikko Parikka ovat olleet yhdessä vuodesta 2009 lähtien. Kaksikko tapasi toisensa Salatut elämät -ohjelman kuvauksissa. Mikko Parikka näyttelee sarjassa edelleen, mutta Sara Parikka toimii nykyään somevaikuttajana. Melinan ja Matildan lisäksi parilla on kolmas tytär, joulukuussa 2015 syntynyt Mimosa.

Lue myös:

    Uusimmat