Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmot kauhistuvat – paljastuuko salaisuus?

Kurkista kuluvan viikon Salkkarit-tapahtumiin!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Jutta pöyristyy entisestään, kun Aaro ei aio pahoitella sitä, että salasi luovutuksensa sairaalan johtajanhakukisassa. Jutta menee pohtivaiseksi, kun Susu kehottaa tätä hakemaan apua.

Lasse, Ismo ja Joonatan jatkavat metsäreissuaan. Lasse kyllästyy, kun Joonatan tilittää hänelle ja Ismolle Marika-pettymystään. Lasse kyllästyy entisestään, kun Ismo valittelee Jutta-kaipuutaan.

Miki, Marika ja Cindy kohtaavat peliluolassa. Marikaa kaipaavan Mikin toiveet heräävät varovasti, kun Marika liittyy mukaan pelaamaan yhdessä Cindyn kanssa.

Aaro tuskailee Kallelle, että hänen ja Jutan suhde on syvissä vesissä, koska Jutta ei halua muuttua.

Marika vakuuttaa, ettei haikaile Mikiä enää. Marikan sydämessä läikähtää, kun Susu kertoo Mikin julistaneen hänelle olevansa rakastunut upeaan naiseen.

Mira ja Viola kauhistuvat, kun Nella näyttää heille Joonatanin selfien Matin hautapaikan edustalta. 

Aki ehdottaa Susulle romanttista illanviettoa kahden kesken, mutta pettyy, kun avioeropaperit saanut Susu torppaa treffi-illan perheensä vuoksi. Susu kutsuu Akin perhepalaveriin.
 

Kari ikävöi Sallaa, joka vihoittelee yhä hänelle. Gunnar yrittää saada Sallaa antamaan Karille uuden mahdollisuuden, mutta jää mietteliääksi, kun Salla kaipaa Karilta suurta romanttista elettä.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja