Salkkarit-näyttelijä Mikko Virtanen viettää joulua perheen kesken – uusi tulokas vasta reilun kuukauden ikäinen: "Mennään pienimmän ehdoilla"

2:54
Salatut elämät -näyttelijä Mikko Virtasen joulu menee lasten ehdoilla. Mitä uutta lapset ovat tuoneet jouluun? Katso video!

Salkkareiden juonikuvioita syksyllä hämmentämään saapunut näyttelijä Mikko Virtanen kertoo, että joulu sujuu rauhallisesti kotona.

Näyttelijä Mikko Virtasen syksyllä ryminällä mukaan mukaan Salatut elämät -sarjan kiemuroihin tullut hahmo Lauri on ollut koko ajan keskellä kuumottavia juonenkäänteitä. Näyttelijä kertoi joulutauon alkaessa MTV Uutisille, että joulu sujuu kotona rauhallisissa merkeissä ja perinteitä noudatellen.

– Aika iisisti se varmasti menee, kun perheenlisäystä tuli vähän aikaa sitten. Mennään pienimmän ehdoilla, ollaan kotona ja tehdään hyviä ruokia, Virtanen kertoi.

Myös koronatilanne vaikuttaa perheen jouluun, sillä tapaninpäivän perinteinen sukutapaaminen on peruttu.

– Meitä on ollut siellä nelisenkymmentä. Ehkäpä sitten etäyhteyksillä heitellään yläfemmoja sedille ja serkuille.

Virtasen ja näyttelijäpuoliso Essi Hellénin toinen lapsi syntyi marraskuun puolivälin tietämillä. Pariskunnan esikoistytär on ekaluokkalainen. Lasten myötä joulut ovat muuttuneet näyttelijän mukaan ainakin jossain määrin, vaikka hän kertoo nauttineensa aina tietyistä pienistä jouluaskareista.

– Joulupukki on viime vuosina vieraillut useammin. Ennen se on jättänyt lahjat oven taakse, mutta nyt on tullut sisälle asti, Virtanen hymyilee.

Joulupukki liittyy keskeisesti myös Virtasen ikimuistoisimpiin jouluihin.

– Olen tehnyt jonkun verran pukkikeikkaa. Ne ovat varmaan jännittävimpiä tapahtumia, kun odotukset ovat isot, pohtii näyttelijä parhaita joulumuistoja kysyttäessä.

Mikko Virtasen jouluperinteistä osa liittyy keskeisesti jouluruokiin. Mitä ruokia näyttelijän joulupöydästä löytyy joka vuosi? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät palaa joulutauolta tutulle paikalleen MTV3-kanavalle 4. tammikuuta kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja