Salkkarit-näyttelijä Axel Milliamista tuli isä kesällä – kuvailee tunteikkaasti ensimmäistä kohtaamistaan lapsensa kanssa

Salkkarit-näyttelijä Axel Milliamista tuli isä - näin vauva-arki on sujunut 1:59
Salkkarit-näyttelijä Axel Milliamilta dramaattinen kommentti hahmonsa syksystä: "Paljon sattuu ja tapahtuu…"

Tuore Salkkarit-näyttelijä Axel Milliam tuli isäksi Salkkareiden kesätauon aikana. Hänen hahmonsa käänteet eivät ole yhtä seesteisiä.

Salatut elämät -sarjan katsojat pääsivät keväällä seuraamaan melkoista kolmiodraamaa, kun Nellan (Emma Nopanen) huomiosta kilpailivat kaksi uutta hahmoa baarimikkona ja opettajana työskentelevä Kristian (Axel Milliam) ja luokkakaveri Henrik (Tuure Taskinen).

27-vuotias Milliam elää tällä hetkellä hyvin erilaista arkea kuin roolihahmonsa. Hänestä tuli elokuussa vain pari viikkoa ennen Salkkareiden kesätauon päättymistä poikavauvan isä.

Milliam kertoi Salkkareiden pressipäivässä MTV Uutisille, että vauva-arki on alkanut nuoressa perheessä yllättävän hyvin ja rennoissa merkeissä.

– Saadaan nukkua paljon, kun vauvakin nukkuu paljon, hän kertoo.

– Se rakkauden määrä ja vastuu on aivan uskomatonta. Ei sitä pysty sanoin kuvailemaan, eikä sitä parin viikon jälkeen ole pystynyt sisäistämään täysin.

Lontoosta näyttelijäksi valmistunut Milliam kuvaili Salkkareita todelliseksi unelmaduuniksi sarjan kevätpressissä, ja hän viihtyy yhä mainiosti roolissaan ja työpaikassaan. Syksyn ensimmäisenä työpäivänä lähtöä piti tehdä vähän aiempaa pidempään.

– Hädin tuskin, aika monet pusut ja halit vaihdettiin, tuore isä vastasi kysymykseen siitä, kuinka hän malttoi palata takaisin töihin, kun uusi tulokas on vasta kaksi viikkoa vanha.

Ennakkoon Milliam kertoi jännittäneensä synnytystä, koska tilanteessa ei voi muuta kuin yrittää parhaansa mukaan tukea puolisoa. Kaikki sujui kuitenkin näyttelijän mukaan hyvin.

– Se oli upea kokemus. Ja kun hänet näki ensimmäisen kerran – ja kuuli – niin eihän siinä voinut kuin itkeä.

Hahmonsa Kristianin syksystä Milliam paljastaa sen verran, että kolmiodraama jatkuu edelleen. Lisäksi tulossa on myös muita kiperiä käänteitä. 

– Aikamoiseen soppaan Kristian joutuu. Paljon sattuu ja tapahtuu, hän toteaa salaperäisesti.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 23. elokuuta alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Sarja jatkuu erikoispitkillä jaksoilla, jotka nähdään 23.–27.8. Jaksot ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat