Mainos

Salkkarit-kauden raju päätös – korjaamolta löytyvä ruumis järkyttää

Salattujen elämien päätösjakso on täynnä jännitystä. Kausi huipentuu järkyttävään näkyyn. 

Salattujen elämien 18-vuotisjuhlakauden päätösjaksossa 13.6. Tale ottaa palkkionsa vastaan ristiriitaisin tuntein. Talen häpeä kasvaa, kun hän törmää kotimatkalla Ullaan. Tale antaa tienaamansa rahat Sannille ja menee suihkuun.

Häitään innolla odottava Gunnar tulee yöksi Camillan ja Monican luokse. Ulla ei malta pysyä poissa sulhasensa luota vaan tulee tapaamaan tätä tekosyyn varjolla. Gunnar peittää Ullalta hentoisen muistikatkoksen. Gunnar herää keskellä yötä, eikä tunnista itseään peilistä. Aamulla Gunnar on kadonnut. 

Ulla hämmästyy löytäessään hääväen odottamassa kirkon ulkopuolella ja saa selitykseksi, että kirkossa on edellinen tilaisuus kesken. Ulla järkyttyy, kun Gunnar astuu ulos kirkosta.

Kari ja Linda eivät huomaa tummaa hahmoa autokorjaamolla. Aaro varmistaa Antonilta, että tämä pysyy suunnitelmassa.

Kari tulee korjaamolle eikä huomaa sinne viritettyä ansaa. Linda alkaa ihmetellä Karin viipymistä reissullaan ja yrittää soittaa miehelleen.

Linda huolestuu ja lähtee korjaamolle katsomaan, mikä Karia pidättelee. Linda löytää kohtaa korjaamolla järkyttävän näyn. Myöhemmin Pihlajakadulta poistunut Seppo Taalasmaa saa järkyttävän puhelun.

Katso päätösjakso jälkikäteen MTV Katsomosta!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja