Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkarit-hahmo yrittää pelastaa nahkansa keinoja kaihtamatta – paljastuvatko häijyt puuhat viimein?

1:43
Hämärähommissa oleva Lauri istuu rysän päällä, kun ovelta kuuluu uhkaavia ääniä. Katso maistiaiset keskiviikon jännittävästä Salkkarit-jaksosta!

Lauri tyrmistyy keskiviikon Salkkarit-jaksossa kuultuaan Kallen ja Mustavaarojen aikeista ja yrittää pelastaa nahkansa. Pian ovelta kuuluu kuitenkin uhkaavia ääniä...

Sabrina ilahtuu keskiviikon Salatut elämät -jaksossa, kun Kalle tarjoaa apuaan vainoajan etsinnässä ja Sabrina lupaa näyttää poliisin piirtämää kuvaa myös hänelle. Lauri tyrmistyy, kun pahaa-aavistamaton Kalle kertoo tälle, että Sabrinalla on hallussaan Jeren havaintojen pohjilta tehty kuva vainoajastaan. 

Laurin ahdistus kasvaa entisestään, kun Kalle uskoo näkevänsä kuvan myöhemmin viettäessään iltaa Monican ja Sabrinan kanssa. Niinpä hän yrittää taivutella Kallea viettämään iltaa mieluummin omassa seurassaan. 

Illalla Lauri päättää ryhtyä toimeen estääkseen Kallea näkemästä kuvan ja tunkeutuu kommuuniin, kun asunto on tyhjillään. Hän löytää lopulta etsimänsä, mutta kauhistuu kuullessaan ääniä ulko-ovelta.

Joko Lauri jää kiinni? Katso kuumottava kohtaus yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja