Mainos
Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkarit-faneille yllätys! Syksyllä nähdään Paluu Tuulirantaan -nettisarja

Salattujen elämien suositut halloween-nettisarjat saavat tänä syksynä jatkoa! 

Viisiosainen uutuussarja Paluu Tuulirantaan pohjautuu ensi-iltansa vuonna 2011 saaneeseen Tuuliranta-nettisarjaan, joka nousi nopeasti Salkkarit-fanien suosikiksi. Sarja nähdään pian mtv-palvelussa.

Paluu Tuulirantaan -sarjassa Severi (Roope Puhakka), Benjamin (Aaron Bojang) ja Nella (Emma Nopanen) lähtevät salaa vanhemmiltaan mökkireissulle, joka muuttuu lopulta hyytäväksi eloonjäämistaisteluksi.

Nuorten harmittomaksi mökkireissuksi suunniteltu matka vaihtuu nopeasti kylmääväksi järkytykseksi. Benjamin haluaa etsiä netistä tietoa Tuulirannassa tapahtuneesta henkirikoksesta ja kummastuu, kun joku alkaa keskustella hänen kanssaan paikan tapahtumista Jodelissa. Benjamin huomaa, että keskustelija oleskelee jossakin aivan mökin lähettyvillä. Hyvin pian käy selväksi, että paikalla todella on joku seurueen ulkopuolinen vihamielinen henkilö. Harmiton mökkireissu muuttuu todelliseksi eloonjäämistaisteluksi, kun ulos ei enää pääse.

Paluu Tuulirantaan -sarjassa näyttelevät Roope Puhakan, Aaron Bojangin ja Emma Nopasen lisäksi myös Mikko Parikka (Jiri), Timo Jurkka (Lasse) ja Vivi Wahlström (Viola). Sarja koostuu viidestä noin 10-minuuttisesta jaksosta.

Paluu Tuulirantaan tulee katsottavaksi C Moressa maanantaina 21.10. ja mtv-palvelussa keskiviikkona 23.10. Molemmissa suoratoistopalveluissa julkaistaan kaikki viisi jaksoa kerralla. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja