Salkkarit-Cindyn kohtalo jää dramaattisen käänteen jälkeen avoimeksi – hahmo ja näyttelijä poistuvat ainakin toistaiseksi sarjasta

Salatut elämät -sarjassa Cindy kokee dramaattisen käänteen, joka jättää hänen kohtalonsa avoimeksi.

Salatut elämät -sarjassa yhden hahmon kohtalo jää avoimeksi, kun Cindy ja tätä esittävä näyttelijä Mia Ehrnrooth poistuvat ainakin toistaiseksi Pihlajakadun kuvioista. Ehrnrooth kuvailee MTV Uutisille hahmonsa kokevan dramaattisen käänteen, jonka vuoksi tämän tulevaisuus jää nähtäväksi.

Tällä hetkellä Ehrnrooth ei siis ole mukana Salkkareiden kuvauksissa.

– Hahmo ja myös minä olemme olleet tauolla. Perheessämme on ollut muutamia uusia projekteja, jotka ovat vaatineet mahdollista nopeaa lähtölaukaisua suuntaan jos toiseen, ja sen takia otimme tauon Cindylle, hän valottaa.

Näyttelijä kuitenkin sanoo, ettei pidä lainkaan poissuljettuna sitä, etteivätkö hän ja Cindy voisi vielä jossain vaiheessa palata sarjaan.

Ehrnrooth kertoo työskennelleensä tällä välin muiden projektien, kuten erilaisten kuvausten ja sosiaalisen median töiden parissa. Jotkin projektit ovat vaatineet myös matkustamista Euroopassa ja Amerikassa.

Töiden lisäksi näyttelijä on viettänyt aikaa lastensa kanssa ja muun muassa urheillen sekä remontoiden.

– Meillä on vähän venähtänyt nämä meidän remonttiprojektimme, niin nyt Lappiin valmistui yksi kohde ja Espoon-talokin on saatu valmiiksi. Se on ollut kesän projekti, hän kertoo.

Ehrnrooth paljastaa päässeensä kokemaan itselleen täysin uudenlaisia asioita Cindyn dramaattista kohtausta tähdittäessään.

– Pääsin kokeilemaan erityistehosteita ja näyttelemään jotain sellaista, mitä en ole aikaisemmin tehnyt. Se oli kivaa.

Ehrnrooth ylistää Salattujen elämien olevan hänen mielestään yksi Suomen parhaista työpaikoista. Hän kuvaa sarjan työyhteisön olevan upea, ja sanoo Salkkareiden olevan se paikka, jossa hän haluaa ajallisten resurssien riittäessä ehdottomasti olla. 

Mitä Salkkareissa tapahtuu ensi viikolla? Katso kurkistus: 

Kurkista Salkkareiden tulevaan viikkoon 0:44

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat