Mainos
Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareista tuttu näyttelijä julkaisee kappaleen – taustalla perheen raskas koettelemus

Hanna Kinnunen haluaa tuoda kappaleellaan toivoa mielenterveysongelmista kärsiville nuorille.

Salatuissa elämissä Salla Mattilan roolissa vuosina 2006–2010 nähty Hanna Kinnunen julkaisee Hautaudun-kappaleen, joka on tehty yhteistyössä Suomen Mielenterveysseuran Mental Health Art Week-tapahtuman kanssa. Kappale on tyyliltään urbaania pop-musiikkia.

– Kappaleeseen liittyy omakohtainen tarina, sillä pikkuveljeni sairastui nuorena vaikeaan masennukseen. Hän selvisi siitä hienosti, mutta tietysti se on vaikuttanut minuunkin pitkään, Kinnunen kertoo.

Hän kertoo kirjoittaneensa kappaleen jo vuosi sitten. Idea yhteistyöstä Suomen Mielenterveysseuran kanssa tuli alun perin juuri hänen veljeltään.

– Kun veljeni kuuli kappaleen, hän sanoi, että se täytyy liittää johonkin tällaiseen yhteistyöhön. Kappale on samaan aikaan herkkä ja voimaannuttava. Siinä on sellaista toiveikkuuta, että näistä asioista voi selvitä. Toivon, että näiden asioiden kanssa kamppailevat voivat saada siitä lohtua, Kinnunen kuvailee.

Kappale ja siihen tehty musiikkivideo julkaistaan Mental Health Art Weekin kaikille avoimessa avajaisgaalassa Kansallisteatterin Lavaklubilla maanantaina 18. toukokuuta.

– Video on tehty kokonaan hyväntekeväisyystyönä, aina cateringista ja vaatteista lähtien. Siinä ovat mukana myös Salkkareiden aikaiset kollegani Jarmo Koski (Seppo Taalasmaa) ja Anu Palevaara (Jenni Vainio), jotka lähtivät mielellään mukaan tukemaan nuorten mielenterveystyötä, Kinnunen kiittelee.

Aikaisemminkin musiikkia artistinimellä Hanna B tehnyt Kinnunen työskentelee tällä hetkellä radiojuontajana Yle Puheella. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu myös oman albumin julkaiseminen.

– Nyt keskitytään tähän projektiin, mutta myös levyä valmistellaan. Sille ei ole asetettuu mitään deadlinea, mutta on mahdollista, että se valmistuisi vuodenvaihteessa, hän suunnittelee.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja