Salkkareista tuttu kaunotar Kerttu Rissanen rentoutuu kylpyammeessa: "Voisiko maanantait alkaa vaikka näin"

Kerttu Rissanen ja Sami Uotila juhlivat vuosipäiväänsä viikonloppuna.

Salatut elämät -sarjasta tuttu Kerttu Rissanen juhli viikonloppuna vuosipäiväänsä rakkaansa, Salkkarit-tähti Sami Uotilan kanssa. Hotellilomaa viettänyt pariskunta ihastutti Salkkarit-faneja harvinaisella yhteiskuvalla, jonka Rissanen julkaisi omalla Instagram-tilillään.

Rissanen julkaisi Instagram-tilillään vielä toisenkin kuvan romanttisesta viikonlopusta. Otoksessa Rissanen rentoutuu kylpyammeessa skumppalasi kädessään.

– Vaikka on maanantai, toimi kuten lauantai. Voisiko maanantait alkaa vaik näin, Rissanen kirjoitti ja lisäsi, että oikeasti hän oli jo jumpalla.

Rissanen vahvisti pariskunnan seurustelevan loppukesästä 2019. Molemmat ovat kuitenkin pitäneet julkisuudessa hyvin matalaa profiilia suhteestaanm, vaika he ovat pitäneet yhtä nyt jo kahden vuoden ajan. Rissanen kertoi viime viikolla MTV Uutisille, että he muuttavat avoliittoon. Yhtinen koti löytyi Helsingin Kampista.

– Meillä on ollut Samin kanssa tähän asti omat kämpät. Minulle on ylipäätänsä uusi juttu muuttaa kenenkään kanssa yhteen. Jännää, mutta tosi kivaa, Rissanen kertoo MTV Uutisille.

Rissanen kertoi, että yhteiseen kotiin lähtee tulle huonekaluja molempien entisistä kodeista, mutta myös uusia on hankittava.

– Haen inspiraatiota Pinterestistä, että löytäisin sen oikean sisustustyylin. 

Asunnossa on tämän hetken sisustustrendeihin kuuluva kalanruotoparketti ja lasiovi makuuhuoneeseen.

Rissasen Salkkarit-hahmo Sanni poistui sarjasta dramaattisten juonenkäänteiden myötä keväällä. Uotilan legendaarinen hahmo Aki Nikkinen sen sijaan on edelleen tuttu näky Pihlajakadulla.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja