Salkkareiden pitkäaikainen näyttelijä jättää sarjan – lähettää liikuttavia terveisiä faneille

Jälleen yksi suosikkihahmoista jättää Pihlajakadun. Tällä kertaa Tero Tiittanen poistuu sarjasta hahmonsa Sergein myötä. 

Salattujen elämien syksy on ollut täynnä dramaattisia juonenkäänteitä. Vanhoja tuttuja on lähtenyt, mutta samalla ohjelmaan on myös saapunut uusia kasvoja. Nyt pitkäaikainen näyttelijä Sergei Kuulan roolissa ollut Tero Tiittainen jättää sarjan.

– Näiden vuosien aikana moni roolihahmo on lähtenyt Pihlajakadulta. Se on pelin henki. Kun lähtee tähän mukaan, niin kannattaa ottaa tämä huomioon, mies kuvailee.

Sydämessä paikka faneille

Välillä niin hyviksen kuin pahiksenkin roolista tuttu mies kertoo, että hän oppi erityisen paljon kameratyöskentelystä vuosien aikana. Miehellä on myös oma paikka sydämessä sarjan faneille.

– Olen saanut faneilta paljon viestejä. Haluan sanoa heille kiitos, kun olette tykänneet. Seuratkaa sarjaa edelleen, kyllä siellä varmasti juonenkäänteitä riittää, Tiittainen kommentoi.

Pihlajakadun kuvioissa voi tapahtua mitä vain ja Sergein mahdollinen paluu olisi miehelle kiva uutinen.

– Mielelläni tulisin takaisin, jos soitto tulisi, näyttelijä kertoo.

Salatut elämät -näyttelijän kohokohta on Painajainen merellä -elokuvan saama yleisö-Jussi. Tiittasen näyttelemä Sergei oli mukana katsojien suosikkielokuvassa, joka sai ensi-iltansa vuonna 2012. 

Tero Tiittanen vastaa fanien kysymyksiin 4:16

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla klo 19.30! Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat