Salkkareiden päätösjakso! Kari ja Gunnar saavat vihdoin kuulla, kumpi heistä on Sallan lapsen isä – pettymys on käsinkosketeltavaa

Kari ja Gunnar saavat kuulla, kumpi heistä on Sallan lapsen isä – pettymys on käsinkosketeltavaa 1:44
Katso videolta, kumpi on Sallan lapsen isä; Kari vai Gunnar? Vai kumpikaan?

Salkkareista nähdään tänään torstaina 22. kesäkuuta kauden päätösjakso. Jännittävässä päätösjaksossa saadaan viimeinen vastaus sille, kumpi on Sallan lapsen isä: Kari vai Gunnar? Vai ei kumpikaan? 

Salatuissa elämät -sarjasta nähdään torstaina 22. kesäkuuta jännittävä ja dramaattinen päätösjakso. Sen jälkeen sarja jää kesätauolla ja jatkuu uusin kääntein syksyllä.

Koko kevään on seurattu Sallan lapsen isyyskiistaa, kun sekä Kari että Gunnar ovat molemmat olleet varmoja siitä, että lapsi on heidän. Muutama viikko sitten nähdyssä jaksossa Salla synnytti lapsen majatalossa. Maanantaina 19. kesäkuuta nähdyssä jaksossa hän ja Kalle ajoivat ulos Karin ja Gunnarin, jotka yrittivät ottaa vauvasta dna-näytettä.

Samaan aikaan Ulla ja Dahlia, jotka molemmat toivovat, että isä on Kari, olivat kuitenkin saaneet otettua Sallan pojasta dna-näytteen. Kauden päätösjaksossa Kari ja Gunnar saavat käsiinsä dna-näytteen tuloksen. 

Kari ja Gunnar tyrmistyvät, kun testit kertovat, ettei kumpikaan heistä ole Sallan lapsen isä. Tulos on järkytys.

– Sillä vosulla on kolmas mies, Kari sanoo pettyneenä. 

Katso esimakua jaksosta yllä olevalta videolta!

Sallan lapsivedet menevät 1:02
Sallan lapsivedet menivät ja huoneessa oli yllättävä henkilö

Salatut elämät kauden päätösjakso MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat