Salkkareiden lapsinäyttelijä päätyi sarjaan sattumalta: "Olimme menossa katsomaan kuvauksia"

Salattujen elämien Nellaa näyttelevä Sonja Kasurinen oli menossa katsomaan sarjan kuvauksia, mutta päätyikin kameran eteen. 

Sonja Kasurinen, 14, päätyi Nellan rooliin sattuman kautta. Hänen oli vain tarkoitus tutustua sarjan tekemiseen, mutta pian hän näyttelikin siinä. 

– Olimme menossa isosiskoni kanssa katsomaan kuvauksia Salkkareiden studiolla, kun äitini huomasi, että siellä järjestetäänkin juuri silloin koekuvaukset. Otimme osaa koekovauksiin, joista valittiin lisäkseni kolme muuta henkilöä jatkoon. Lopuksi minut valittiin rooliin, Kasurinen kertoo. 

Hän aloitti sarjassa vuonna 2014. Vuosiin mahtuu monta ikimuistoista kohtausta. Yksi on kuitenkin jäänyt hänelle erityisesti mieleen. 

– Aina kun minulta kysytään tätä, mieleeni tulee kohtaus, jossa Nella, Severi ja Eva leipoivat sämpylöitä. Sitä oli jotenkin tosi kiva tehdä, Kasurinen kertoo. 

Nuori näyttelijän alku ihailee taitavia kollegojaan. Erityisesti erään sarjan konkarin näyttelijäntaidot ovat tehneet hänen vaikutuksen.

– Lempparinäyttelijäni on Ulla eli Maija-Liisa Peuhu. Hän osaa näytellä tosi hyvin. 

14-vuotias Kasurinen käy koulussa näyttelemisen ohessa. Vaikka päivät saattavat välillä venyä pitkiksi, ei näyttelijä valita. Salkkareiden studiolla on aina hauskaa. 

– Käyn ihan normaalisti koulussa ja minua tullaan usein hakemaan koulun jälkeen kuvauksiin. Välillä päivät saattavat olla vähän raskaita, mutta silti täällä on aina tosi kivaa. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat