Salkkareiden korrektista miespalvelijasta nähdään uusi puoli – "Hän tulee törmäämään vanhaan tuttuun…"

Salkkareiden miespalvelijasta nähdään uusi puoli – tällainen on mies Pupun takana 2:46
Salkkareiden miespalvelijasta nähdään uusi puoli – tällainen on mies Pupun takana

Salatut elämät -sarjaan saapuu pian Tomi, joka on kuitenkin jo entuudestaan tuttu Dahlian miespalvelijan roolista. Mistä on kyse?

Salkkarit-fanit saavat pian tutustua uusiin hahmoihin, kun sarjaan saapuvat jo marras-joulukuun taitteessa kaksi uutta hahmoa: Johanna Ruonalan näyttelemä Kiira ja Joonatan Suvisen näyttelemä Tomi.

Suvinen ei kuitenkaan ole Salatut elämät -sarjaa seuranneille enää täysin uusi kasvo, sillä hänet ehdittiin nähdä Inkeri Mertasen hahmon Dahlia Mustavaaran korrektina miespalvelijana Pupuna, kunnes Dahlia päätyi Roomaan. 

Sen koommin myöskään Pupua ei ole juuri nähty Pihlajakadulla – eikä itse asiassa nähdä nytkään. Mistä ihmeestä on sitten kysymys, näyttelijä Joonatan Suvinen?

– Pupu jäi työttömäksi, kun Dahlia lähti Roomaan. Hän tulee törmäämään vanhaan tuttuun ja tulee sarjaan Tomi Laihon nimellä, Suvinen paljastaa MTV Uutisille.

Sitä, kuka Tomin vanha tuttu Pihlajakadulla on, näyttelijä ei saa vielä paljastaa.

– Se tulee aika nopeasti esille. Siellä tapahtuu kaikenlaista sellaista, että on ollut todella hauskaa päästä näyttelemään niitä kohtauksia, Suvinen iloitsee.

Miten Pupu ja Tomi poikkeavat toisistaan? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat