Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastukset julki! Sabrinan vainoaja löytää toisen uhrin – tarttuu kaulasta kiinni ja kuristaa

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Susu kauhistuu, kun löytää Kallen, joka on sammunut saunaan. Kalle on sairaalassa tajuton ja hänen tilansa on vakava.

Miki saa Susun suostumaan parisuhdeterapiaan. Miki kertoo terapiasta lapsillekin, mutta pettyy, kun Susu lähtee töihin.

Nella kieltäytyy lähtemästä sovittamaan hääpukuja Evan kanssa. Kaaso-Viola saa Nellan kuitenkin ymmärtämään, että hän ansaitsee hienot häät.

Eva tuntee syyllisyyttä Monican nähden, kun Jiri intoilee Nadjan isyydestä. Hääpukuliike saa Evan unohtamaan syyllisyytensä. Kaaso-Monica ei voi olla muistuttamatta, että Evan hääonni perustuu valheelle. Eva ja Monica eivät tiedä, että liikkeen viereisessä sovituskopissa ovat Nella ja Viola, jotka kuulevat kaiken.

Sabrina joutuu jälleen vainoajan kiusaamaksi, mutta tällä kertaa vainoaja erehtyy ihmisestä ja hyökkääkin sivullisen kimppuun. Hän kuristaa uhriaan, kunnes hänet keskeytetään. Vainoaja säikähtää ja pakenee paikalta. Poliisi-Miki alkaa tutkia tapahtunutta.

Mira on onnellinen Violan kanssa, mutta kiusaantuu, kun saa muistutuksen hänen, Severin ja Benjaminin salaisuudesta. Pojat painostavat Miraa lopettamaan nettipornohommat.

Noel pyytää Elinan treffeille. Elina suostuu, ja molempien odotukset nousevat Jirin ja Karin kiusoitellessa heitä. Molempia hermostuttaa, mutta viimein treffit alkavat. Kumpikin lumoutuu toisistaan. Kaksikko päättää jättää treffit väliin ja mennä Noelin majatalohuoneeseen.

3846: Kuuma-Kalle
3847: Nella ja lymyuutinen
3848: Noel ja syöksyn sävel
3849: Perasta kuuluu, Mira

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja