Salkkareiden juonipaljastukset julki! Mieskaksikko ajautuu käsirysyyn – tappelu päättyy kohtalokkaaseen onnettomuuteen

Kurkkaa Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:44
Kurkkaa Salkkareiden viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Eva vakuuttaa niin itselleen kuin Jirillekin, että Jiri on Nadjan isä. Eva saapuu pyytämään Jiriä seurakseen Nadjan terveystarkastukseen. Mustasukkainen Linda valehtelee Evalle, ettei Jiri ehdi mukaan. Eva pyytää lääkäriltä apua Nadjan isän selvittämisessä.

Camilla menee paniikkiin Akin kohtaamisesta ja pakenee hissiin. Aki ryntää Camillan perään. Camilla ilahtuu, mutta myös ahdistuu salaa, kun Aki haluaa palata yhteen hänen kanssaan. Kaksikko viettää yhdessä romanttisen yön, mutta aamulla Aki tyrmistyy, kun hän löytää Camillan hyvästelyviestin.

Dahlia saa idean, kuinka todistaa epäilijöille, että Aaro on muuttunut mies. Hän järjestää kihlajaiset ja kutsuu paikan päälle pihlajakatulaisia. 

Lasse turhautuu muiden sinisilmäisyyteen Aaron suhteen ja uhoaa Nellalle todistavansa juhlissa, että Aaro on huijari. Dahlian ja Aaron kihlajaisissa tunteet kuumenevat ja mieskaksikko ajautuu käsirysyyn, joka johtaa onnettomuuteen. Juhlavieraat ovat järkyttyneitä, kun miehet makaavat verisinä maassa.

Eva teettää salaa isyystestin ja saa tietää, kuka on Nadjan isä. 

Camilla on päättänyt lähteä maailmalle. Hän hyvästelee Akin vielä kerran kasvotusten, mutta hyvästelyhetki saakin yllättävän käänteen.

3776: Eva ja iskälmätähdet
3777: Kutsut kartanossa
3778: Amandassa kajahtaa kihlahdus
3779: Bridezillaa meidän kanssa
3780: Ismo ja repivä rakkaus

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat