Salinin perhe taas koolla! Jasper Pääkkönen julkaisi iloisen yhteiskuvan Salkkarit-tähtien kanssa

Jasper Pääkkönen julkaisi yhteiskuvan Salkkarit-näyttelijöiden kanssa.

Hollywoodissa nykyään uraa luova Jasper Pääkkönen teki paluun Saku Salinin rooliin Salattujen elämien vaihtoehtoiseen todellisuuteen sijoittuvassa Pihlajasatu-sarjassa.

Keskiviikkona Pääkkönen jakoi Instagram-tarinassaan yhteiskuvan muiden Salkkarit-näyttelijöiden kanssa. Kulissien takaa otetussa kuvassa poseeraavat Pääkkösen lisäksi Salinin perhettä näytelleet Jaana Saarinen eli Maarit, Tuomas Kytömäki eli Aleksi, Tarja Omenainen eli Hanna, Jouko Keskinen eli Jukka, Jonna Keskinen eli Silja sekä Miia Laitelan roolissa nähty Venla Saartamo.

Pääkkönen kertoi aiemmin MTV Uutisille paluun Pihlajakadulle tuntuneen yllättävän luonnolliselta – kuin hän ei poissa olisi koskaan ollutkaan.

– Siitä on joku kahdeksantoista vuotta, kun olen täällä viimeksi ollut, eikä juuri mikään ole oikeastaan miksikään muuttunut. Ehkä yllättävän vähän tuntuu miltään, niin kuin positiivisessa mielessä! näyttelijä kertoi iloisena.

– Kävelin studion ovesta sisään, niin paikat näyttävät samalta ja ihmiset ovat jotakuinkin samoja. Samat vastanäyttelijät kuin ennenkin ja heidän kanssaan en ole pitkään, pitkään aikaan nähnyt, en edes sattumalta törmännyt heihin. Niin on tosi hauskaa hypätä näin yhdeksi kuvauspäiväksi mukaan ja tekemään tämmöinen pieni, pikkuriikkinen comeback.

Lue myös:

    Uusimmat