Salatut elämät tekee historiaa – sarjan tuottaja muistelee ikimuistoisinta kohtausta

2:05

Salattuja elämiä on esitetty MTV3-kanavalla jo huiman 3000 jakson verran. Salkkareiden pitkäaikainen tuottaja Marko Äijö muistelee Suomen suosituimman saippuasarjan taivalta.

17 vuotta, 3 000 jaksoa, yli 50 000 kuvausmaskia, 5 740 avustajaa ja 60 000 kohtausta. Salatut elämät tekee tänä vuonna historiaa olemalla Suomen pitkäkestoisin draamasarja.

Legendaarisen Kauniiden ja rohkeiden lukuihin Salkkareilla on toki vielä matkaa. Vuonna 1987 alkanutta amerikkalaissarjaa kun on tehty jo 7 328 jakson verran. Salatut elämät on kuitenkin onnistunut säilyttämään suosionsa vuosien saatossa.

Viime vuonna Salkkareiden jaksojen keskikatsojamäärä oli 840 000 (180 jaksoa, sis. ensiesitys, uusinnat, 7 vrk tallennekatselu ja MTV Katsomo).

Salkkareiden pitkäaikainen tuottaja Marko Äijö muisteli sarjan taivalta MTV:n Facebook-livelähetyksessä, joka kuvattiin sarjan studiolla 4. toukokuuta. 

Hänen mukaansa vuosiin mahtuu monta ikimuistoista kohtausta, joita yhdistää yksi tietty tekijä.

– Unohtumattomimmat kohtaukset ovat useimmiten niitä, jotka ovat jollain tapaa todella kiusallisia. Se, kun katsoja pystyy kokemaan vahingon iloa ja ajattelemaan, että minulla menee huonosti, mutta ei sentään noin huonosti, Äijö sanoo. 

Hänelle on jäänyt tältä kaudelta mieleen erityisesti yksi kohtaus.

– Lindan ja Karin suhdesotkut ovat jääneet minulle tältä kaudelta mieleen, ja erityisesti se, kun Ulla ei pystynyt kerta kaikkiaan pitämään näppejään erossa heidän suhteestaan. Kohtaus, jossa Kari näkee äitinsä Ullan pitämässä peukkuja kesken petipuuhien, on jäänyt minulle elävästi mieleen, Äijö naurahtaa.

Katso koko live-lähetys tästä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja