Sami Uotila sai idean Salkkareiden alkuperäisten näyttelijöiden jälleennäkemisestä – seuraavasta tapaamisestakin oli puhetta

Ex-Salkkarit-tähti Venla Saartamo yllätti ruutuisänsä – sai Esko Koveron liikuttumaan suorassa lähetyksessä 2:22
Katso myös: Ex-Salkkarit-tähti Venla Saartamo yllätti keväällä ruutuisänsä – sai Esko Koveron liikuttumaan tämän 40-vuotistaiteilijajuhlissa.

Salkkarit-tähdet tapasivat sarjan alkuperäisten näyttelijöiden kokoonpanolla tällä viikolla.

Salattujen elämien alkuperäiset näyttelijätähdet kokoontuivat hiljattain yhteen sarjan studiolla. Sarjan alkuperäisten näyttelijöiden kokoontumiseen saapuivat Salkkareissa edelleen mukana olevat Sami Uotila, Pete Lattu, Maija-Liisa Peuhu ja Esko Kovero sekä sarjasta jo poistuneet Andrei Sandberg, Venla Saartamo, Tuomas Kytömäki, Anu Koskinen, Anu Palevaara, Jasper Pääkkönen, Tarja Omenainen ja Jarmo Koski.

Salkkareissa Akia esittävä Sami Uotila kertoo MTV Uutisille, että hän sai ajatuksen sarjan alkuperäisten näyttelijöiden kokoontumisesta katsoessaan Salkkarit-studiolla sarjan tähdistä vuonna 1998 napattua kuvaa. Hän kertoo, ettei ole tavannut osaa sarjan alkuperäiskokoonpanoon kuuluvista näyttelijöistä sitten 2000-luvun alun.

– Kun tässä valmistaudutaan Salkkareiden 25-vuotisjuhlaan, niin ajatukseni menivät sinne ensimmäisiin vuosiin, kun olin itsekin täällä mukana. Satuin kävelemään studion aulassa kuvan ohi, joka on otettu vuonna 1998. Siitä syntyi idea, että vitsi miten ihanaa olisi, jos meillä olisi mahdollisuus nähdä tämän porukan kanssa, hän kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uotila lähti soittelemaan ihmisiä läpi ja tiedustelemaan, olisiko ennen joulua mahdollista järjestää alkuperäisten Salkkarit-tähtien jälleennäkeminen. Osa puheluista venähti kuulumisia vaihtaessa tunnin mittaisiksi.

– Sitten kävi niin ihanasti, että saimme paikalle peräti kolmetoista seitsemästätoista ihmisestä. Tulimme studiolle ja fiilistelimme kaikkea vanhaa ja hyvää, mitä on tapahtunut. Minusta tuntuu, että meillä oli kaikilla todella kohonnut lämmin, ihana fiilis. 

Uotila kuvaa Salkkareiden parin-kolmen ensimmäisen vuoden olleen niin tiiviitä, että näyttelijät nivoutuivat yhteen perheen kaltaiseksi yhteisöksi. Samanlainen tunne vallitsi näyttelijän mukaan myös jälleennäkemisessä: Kuin aikaa ei olisi kulunut lainkaan.

Salkkarit-studiolta porukan matka jatkui illalliselle Löylyyn. 

– Söimme hyvin, muistelimme menneitä ja puhuimme kuulumisia. Välillä vähän syvällisempiä, välillä vähän kevyempiä aiheita. Oli kaikin puolin pakahduttavan ihana kohtaaminen, Uotila kertoo.

Uotilan mukaan Salkkareiden alkuperäinen näyttelijäkokoonpano on jo leikkimielisesti lyönyt lukkoon seuraavan tapaamisen ajankohdan.

– Sovimme, että seuraava tapaaminen on vuonna 2048, eli 25 vuoden päästä, hän nauraa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen MTV Katsomo+ -tilauksella

Lue myös:

    Uusimmat