Salatut elämät -tähti Pete Latulle tarjottiin aikoinaan erikoista fanilahjaa: "Yritti itsepintaisesti antaa omaa perintöään"

3:50
Salkkarit-tähti Pete Lattu paljastaa mikä on erikoisin fanilahja, joka hänelle on yritetty antaa

Pete Lattu aloitti uransa Salatut elämät -sarjan Kalle Laitelana 24 vuotta sitten.

Pete Lattu, 43, on näytellyt suurimman osan urastaan Kalle Laitelaa Salatut elämät -sarjassa. Latun mukaan hänessä ja Kallessa olisi "luonnostaan aika sama habitus", mutta muuten hänellä ei olisi paljon yhteistä roolihahmonsa kanssa. 

– Kyllä minua aina kovasti hämmästyttää ne valinnat, joita Kalle elämässään tekee. Lähinnä juuri tämä, formaatin mukaisesti se ensimmäinen vaihtoehto on aina se, että ei kerrota totuutta, että kuinka nämä ihmiset elävät elämäänsä. Sitä kun vierestä on pitkään seurannut, niin se aina vähän kulmakarvoja kohotuttaa, että miksi näin. 

Latun mukaan muun muassa se tuntuu varsin traagiselta, kuinka paljon Kalle on elämässään paininut alkoholiongelmansa kanssa. Näyttelijä kertoo pitävänsä sormia ristissä sen suhteen, että hahmon painavimmat ongelmat asian suhteen olisivat jo takana päin. 

Kalle Laitela on myös elämässään tehnyt paljon sellaista, mitä Lattu ei itse koskaan tekisi. 

– Pettänyt, varastanut, valehdellut, mitäs kaikkea se nyt on hätäpäissään tullut tehneeksi parempaa ideaa odotellessa. Kyllä se menee aika sillä tavalla hetkessä.

Sarjan faneilla fiktiivinen Kalle Laitela ja näyttelijä hahmon takana menevät Latun mukaan yhä tänäkin päivänä sekaisin toisinaan. Latun mukaan häneltä on vuosien mittaan muun muassa kyselty useaan otteeseen kieli poskessa lääketieteellisiä neuvoja, sillä Kalle Laitela on ammatiltaan lääkäri. 

Erikoisilta fanilahjoilta Lattu ei ole myöskään välttynyt. Takavuosina hän kohtasi erikoisen tilanteen, jollaista ei ole toistamiseen tullut vastaan.

– Joskus yli 20 vuotta sitten joku henkilö yritti itsepintaisesti antaa omaa perintöään, osoittaa sitä minulle. 

Yllä olevalla videolla Pete Lattu kertoo, mitä erikoiselle fanilahjalle lopulta kävi.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa kello 19.30.

Juttua muokattu 30.1. kello 12:20: Korjattu Pete Latun sukunimen kirjoitusasu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja