Salaliittoteoriat lähtivät liikkeelle, kun prinssiveljekset edustivat yhdessä puolisoidensa kanssa – kuninkaallisasiantuntija Satu Jaatinen paljastaa, millaisia huhuja on ilmassa

1:52
Prinssiveljesten yhteisnäyttäytyminen nosti pintaan salaliittoteoriat – Satu Jaatinen paljastaa, millaisia huhuja liikkuu

Kuninkaallisasiantuntija Satu Jaatinen kävi MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Prinssi Williamin ja prinssi Harryn kireät välit ovat olleet otsikoissa jo useamman vuoden ajan. Viime viikonloppuna nähtiin poikkeuksellinen hetki, kun prinssiveljekset edustivat yhdessä puolisoidensa kanssa yli kahteen vuoteen. William ja Harry puolisoineen kävivät tervehtimässä surevia ihmisiä, jotka olivat tulleet Windsorin linnan edustalle jättämään kukkia viime viikolla menehtyneelle kuningatar Elisabetille.

Kuninkaallisasiantuntija ja tietokirjailija Satu Jaatinen kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa, että prinssien yhteisnäyttäytyminen oli aika iso yllätys kaikille.

– Siitä ei mitään ennakkoilmoitusta käsittääkseni annettu. Paikallaolijat olivat tästä kovin riemuissaan ja siitä lähti kuitenkin pieniä salaliittoteorioita liikkeelle, että kuka tämän takana oli.

– Oliko kuningas Charles pyytänyt poikiaan menemään tervehtimään vai oliko ideana se, että Harry ja Meghan olisivat olleet matkalla sinne kahdestaan oman tv-ryhmänsä kanssa – ja että isä olisi tämän estänyt: jos joku menee, sitten menette kaikki yhdessä.

Prinssiveljekset nähdään tänään yhdessä kulkueessa, kun kuningatar Elisabetin arkku siirretään Buckinghamin palatsista Westminster Halliin.  

Asiantuntija arvioi prinssien välejä ja kuningattaren perintöä: "Harrylle ei jätetä palaakaan maata":

14:03


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja