Tähtijuontaja Ivan Puopolo paljasti makuuhuoneensa kaappiin piilotetun salaisuuden – löytyykö sinultakin tällainen törkylaatikko?

Laatikko täynnä krääsää, jonka alkuperää et itsekään tiedä? – kävimme tähtijuontaja Ivanin luona ammattijärjestäjän kanssa 4:55
Videolla kurkistetaan Ivanin kauhujen laatikkoon!

Ammattijärjestäjä pääsi järjestämään Uutisaamun tähtijuontaja Ivan Puopolon salaisuuksia ja sälää pursuavan törkylaatikon.

Uutisaamun juontaja Ivan Puopolon kotona on putipuhdasta. Huonekaluja ja tavaroita on hankittu harkiten ja maltilla. Ivanilla on kuitenkin yksi paikka kodissaan, joka ei ole järjestyksessä. Makuuhuoneen kaappiin on piilotettu laatikko, johon on kerääntynyt vuosien varrella kaikenlaista tarpeellista ja tarpeetonta. Sinne unohdettujen pillerirasioiden, valokuvien ja säilykepurkkien joukosta on lähes mahdotonta löytää etsimäänsä.

– Kuin etsisi neulaa heinäsuovasta. Et välttämättä löydä neulaa, mutta kaikkea muuta mielenkiintoista, Ivan kertoo.

Tiettyä voidetta tai lääkettä etsiessä Ivan eksyy nopeasti harhateille, kun käsiin osuukin vanha valokuva tai kortti menneestä.

Apuun hälytettiin ammattijärjestäjä Laura Holmström. Lauran vinkeillä Ivanin "kauhujen laatikkoon" muodostettiin toimiva järjestelmä ja turhista tavaroista luovuttiin.

Katso videolta ammattijärjestäjän vinkit, kuinka voit itse saada oman kauhujen laatikkosi järjestykseen.

Lue myös:

    Uusimmat