Mainos

Saksan tuulettelijakaksikon toimet Fifan tutkintaan – Ruotsin tönijälle ei luvassa sanktiota

6:31

Kansanvälinen jalkapalloliitto Fifa on ottanut tutkintaan lauantaina pelatun MM-kisojen Saksa-Ruotsi -ottelun loppuhetkien tapahtumat.

Videolla Tulosruudun raportti sunnuntain kisapäivästä. 

Fifa on aloittanut kurinpidolliset toimenpiteet kahta Saksan maajoukkueen toimihenkilöä vastaan. Saksan maajoukkueen pressipäällikkö Ulrich Voigt ja maan jalkapalloliiton työntekijä Georg Bahlau olivat menneet tuulettamaan Toni Kroosin tekemää voittomaalia Ruotsin vaihtoaition luokse. 

Ruotsin valmennusjohto ja vaihtopelaajat reagoivat tähän nopeasti ajaen saksalaiset takaisin omalle alueelleen. 

Tapahtumat saatiin kuvanauhalle, joka nopeasti levisi julkisuuteen. Saksan päävalmentaja Joachim Löw sanoi, että hän ei ollut tietoinen tapahtuneesta. Maan palloliitto kertoi kaksikon pyytäneen anteeksi Ruotsin joukkueelta. 

– Molemmat ovat maajoukkueen teknisen henkilöstön jäseniä. He riensivät Ruotsin vaihtoaition luokse tuulettamaan, tämä oli virhe, jota kummatkin tulevat katumaan, maajoukkueen tiedottaja Jens Grittner kertoi Reutersille. 

Grittner ei kertonut rankaiseeko maan jalkapalloliitto työntekijöitään. 

Saksan jalkapalloliitto ei kertonut, onko se ottanut kaksikolta akkreditoinnin pois, vai ovatko he mukana keskiviikkona joukkueen viimeisessä alkulohkon pelissä Etelä-Koreaa vastaan. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.