Mainos

Saksalaismies tunnusti kaksi järkyttävää lapsisurmaa – yhteyttä kolmanteen katoamiseen tutkitaan

Nelivuotiaan pakolaispojan surman tunnustanut saksalaismies on kertomansa mukaan surmannut toisenkin, heinäkuussa kadonneen lapsen. Poliisi selvittää myös, onko miehellä  osuutta toukokuussa tapahtuneeseen 5-vuotiaan tytön katoamiseen.

Poliisin pidättämä 32-vuotias on tunnustanut siepanneensa ja surmanneensa myös kesällä kadonneen kuusivuotiaan Elias-pojan.

Mies kertoi poliisille haudanneensa Potsdamista kotoisin olleen pojan. Hän antoi myös tietoja paikasta, johon kertoi haudanneensa lapsen. Uutistoimisto AFP:n kuvaajan mukaan paikalta kuljetettiin etsintöjen jälkeen pois ruumis.

Saksalaislehdissä Silvio S:ksi nimetty mies pidätettiin torstaina nelivuotiaan pakolaispojan surmasta epäiltynä.

Miehen autosta löytyi kissanhiekkaan peitelty lapsen ruumis. Ruumiinavauksessa varmistui, että kyse on bosnialaispojasta, joka katosi lokakuun alussa Berliinin pakolaiskeskuksen luota.

Pidätetty on viranomaisten mukaan myöntänyt vieneensä pakolaispojan asuntoonsa ja käyttäneensä tätä seksuaalisesti hyväksi. Hän oli surmannut pojan seuraavana aamuna.

Oma äiti ilmiantoi epäillyn poliisille

Poliisi pääsi epäillyn miehen jäljille, kun miehen äiti otti poliisin yhteyttä. Äiti kertoi, että hänen poikansa oli sanonut olevansa osallinen pakolaislapsen katoamiseen. Poliisit pidättivät miehen, kun tämä vieraili äitinsä asunnolla. Pidätyksen yhteydessä mies kertoi, että pojan ruumis on hänen autossaan.

Mies on kotoisin Brandenburgin osavaltiosta, jonka pääkaupunki on Potsdam. Osavaltio ympäröi Berliiniä.

Saksalaismedian mukaan poliisi selvittää myös sitä, onko miehellä jotakin osuutta viisivuotiaan tytön katoamiseen toukokuussa. Tyttö katosi Brandenburgin naapuriosavaltiossa Saksi-Anhaltissa.

Epäillyllä ei uskota olevan suhteita äärioikeistoon tai muukalaisvihamielisiin ryhmittymiin.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.