Mainos

4-vuotias pakolaispoika löydettiin kuolleena auton takaosasta – saksalaismiestä epäillään surmasta

Berliinissä lokakuun alussa kadonneen Mohamed Januzin etsinnät saivat järkyttävän käänteen, kun pikkupoika löydettiin kuolleena auton takaosasta.

Asiasta uutisoivat muun muassa The Independent ja Daily Mail.

4-vuotias Mohamed Januzi katosi Berliinin keskustassa sijaitsevan vastaanottokeskuksen ulkopuolelta 1. lokakuuta. Poliisi uskoi pojan tulleen kidnapatuksi ja julkaisi valvontakamerakuvan, jossa poika kävelee vastaanottokeskuksesta ulos, käsi kädessä miehen kanssa. Poliisi etsi valvontakamerakuvissa näkyvää 32-vuotiasta, parrakasta ja pitkää saksalaismiestä epäiltynä pojan kidnappauksesta.

Video poliisin julkaisemasta valvontakameratallenteesta:

Mohamed-pojan katoamiseen liittyvistä vihjeistä tarjottiin 10 000 euron palkinto. Lisäksi kaksi yksityistahoa tarjosivat kadonneen jäljille johtavista vihjeistä 5000 euron palkkion.

Mohamed-pojan etsinnät päättyivät kuitenkin surullisesti, sillä poliisi löysi pienen pojan ruumiin saksalaismiehen auton takakontista. Daily Mailin mukaan ruumis oli saavissa ja se oli suureksi osaksi peitetty kissanhiekalla. Viranomaisten mukaan vaikuttaa siltä, että poikaa ei ole surmattu lähipäivinä, vaan hän on ollut kuolleena jo pidempään.

Viranomaiset uskovat kuolleen olevan kadonnut Mohamed Januzi, mutta virallinen vahvistus henkilöllisyydestä saadaan vasta ruumiinavauksen jälkeen.

32-vuotias saksalaismies pidätettiin pojan kidnappauksesta ja surmasta epäiltynä. Daily Mailin mukaan mies myönsi kuulusteluissa pojan surmaamisen. Poliisi on kuulustellut miestä surmatyön motiivista, mutta viranomaisten mukaan mikään ei ainakaan tässä vaiheessa viittaa siihen, että surman motiivina olisi muukalaisviha.

Mohamed Januzi oli kotoisin Bosnia-Hertsegovinasta. Viranomaisten mukaan poika oli Saksassa äitinsä ja sisarustensa kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.