Saksalainen it-työntekijä esiintyi lääkärinä ja huijasi naisia valetutkimuksessa: Katseli netissä, kun naiset saivat sähköiskuja – nuorin uhri 13-vuotias

Saksassa 30-vuotias valelääkäri taivutteli potilaansa antamaan itselleen sähköiskuja valetutkimuksen varjolla, kertoo BBC.

Saksan Würzburgissa asuva it-työntekijä ”David G” tuomittiin 13 murhan yrityksestä 11 vuoden vankeuteen, kun hän huijasi naisia ja tyttöjä osallistumaan hengenvaaralliseen tutkimukseen.

David G väitti tutkivansa sähköshokkien käyttöä hoitomuotona ja maksoi potilailleen 3000 euroa valetutkimukseen osallistumisesta. Hän katseli ja nauhoitti potilaidensa kanssa käymiä Skype-keskusteluja, joissa hän suostutteli heidät ottamaan vastaan sähköiskuja kotitekoisilla laitteilla.

Hän ohjeisti uhrejaan antamaan sähköiskuja lähelle ohimoa, joka tuomarin mukaan johti siihen, että uhrien aivot altistuivat sähkövirralle.

Syyttäjä uskoo, että mies sai sähköiskujen katselemisesta seksuaalista tyydytystä. Hän valikoi uhreikseen nuoria naisia. Kaikkein nuorin tutkimukseen osallistuja oli vain 13-vuotias.  

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja