Sakari Kuosmanen kertoo isättömänä kasvamisesta: "Olen miettinyt sitä paljon"

Sakari Kuosmanen valloitti iskelmälavat ja otti paikkansa Kaurismäen elokuvissa 9:53
Katso koko haastattelu: Sakari Kuosmanen valloitti iskelmälavat ja otti paikkansa Kaurismäen elokuvissa

Sakari Kuosmanen kertoo elämäkerrassaan muun muassa isättömyydestään. Hän vieraili torstaina Huomenta Suomessa puhumassa elämäkertakirjastaan.

Laulaja ja näyttelijä Sakari Kuosmasen elämäkerta julkaistiin torstaina 5. lokakuuta. Toimittaja ja tietokirjailija Tommi Saarelan kirjoittamassa ja Otavan kustantamassa kirjassa valotetaan niin Kuosmasen uraa kuin hänen yksityiselämäänsäkin.

Kuosmanen vieraili torstaiaamuna Huomenta Suomessa kertomassa uunituoreesta elämäkerrastaan. Kirjassa laulaja kertoo muun muassa siitä, että on elänyt elämänsä ilman biologista isää.

Huomenta Suomen juontaja Ivan Puopolo kysyi Kuosmaselta, miten "naisten ympäröimänä" kasvaminen on vaikuttanut hänen omaan elämäänsä.

– Kyllähän sitä myöhemmällä iällä kaipaa niitä halauksia, pään silityksiä ja hyväksyntää, Kuosmanen aloitti.

Kuosmanen kertoi pohtineensa elämänsä aikana paljon sitä, miksi hän tekee niitä asioita, joita tekee, esimerkiksi nousee lavalle laulamaan tai perustaa ravintoloita tehdäkseen ihmisille hyvää ruokaa. Laulaja epäilee, että hänen tekemisiinsä saattaa vaikuttaa lapsuudesta ja isättömyydestä kumpuava rakkauden kaipuu ja toive siitä, että hän saa jotain omalla olemisellaan ja tekemisillään.

– Se ehkä kulminoituu isättömyydessäni tuollaisena. Olen miettinyt sitä paljon, että miksi teen, hän tuumasi.

Haastattelussa keskusteltiin myös muun muassa Kuosmasen elämän suurimmasta vastoinkäymisestä sekä siitä, minkälainen merkitys elokuvaohjaaja Aki Kaurismäellä on ollut Kuosmasen elämään. Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat