Sairastelukierre piinaa Elias Kaskista – peruu jälleen keikkojaan

Viheliäinen sairastelukierre on piinannut suomalaismuusikko Elias Kaskista jo kuukauden päivät. Mies peruu viikonlopun Lapin-keikkansa.

Muusikko Elias Kaskinen, 25, joutuu perumaan tulevan viikonlopun keikkansa sairastelun vuoksi. Kaskisen yhtyeineen oli määrä esiintyä Levillä, Rukalla ja Ylläksellä.

Ikävä sairastelukierre on häirinnyt Kaskisen kiertuetta aiemminkin tänä keväänä, sillä maaliskuussa mies joutui perumaan Joensuun-keikkansa. 

– Viime viikolla sain kolmen viikon sairastelun jälkeen viimein terveen paperit ja olo tuntuikin jo varsin hyvältä useamman päivän ajan. Pääsiäisten keikkojen myötä yskä alkoi kuitenkin jälleen kiusata ja ääni sen myötä hiipua pois. Kävin lääkärissä ja kurkunpääntulehdustahan se jälkitaudiksi tarjoilee ja lisää saikkua, niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, mies kirjoittaa turhautuneena Instagramissa. 

– Kuten arvata saattaa, fiilikset nuohoavat tällä hetkellä kämpän lattiaa. Pahoittelut kaikille, jotka olivat tulossa katsomaan meitä viikonloppuna Lappiin, mekin odotimme näitä keikkoja tosi paljon. 


Tulevana viikonloppuna Kaskista paikkaa keikkalavojen konkari Jonne Aaron bändeineen. 

Elias Kaskinen voitti Tähdet, tähdet -kilpailun syksyllä 2017. Katso Kaskisen hieno kilpailuesitys videolta artikkelin yläosasta. 

Lue myös:

    Uusimmat