Sairaanhoitaja sai uuden kollegan – tajusi, että oli hoitanut häntä 28 vuotta aiemmin

0:25

Sosiaalisessa mediassa on ihastuttanut tarina sairaanhoitajan ja tämän potilaan jälleennäkemisestä 28 vuoden jälkeen, kertoo muun muassa Independent.

Yhdysvaltalainen Vilma Wong, 54, on toiminut sairaanhoitajana vastasyntyneiden lasten parissa Lucile Packardin lastensairaalassa, Kaliforniassa jo 32 vuotta.

Vastikään sairaalaan tuli uusi lääkäri päättämään erikoistumisjaksonsa. 28-vuotias lääkäri Brandon Seminatore on erikoistumassa lastentauteihin.

– Muutama viikko sitten Brandon tuli tiimiini ja oli hoitamassa yhtä potilaistani. Kysyin, kuka hän oli ja hänen nimeään ja hänen sukunimensä kuulosti todella tutulta, Vilma kertoo.

Ensin viisikymppinen nainen ei osannut yhdistää, miksi Brandonin nimi kuulosti niin tutulta, mutta onneksi mies osasi itse valottaa asiaa.

Potilas 28 vuoden takaa

– Kysyin häneltä, mistä hän on ja hän sanoi olevansa San Josesta, Kaliforniasta, ja että itseasiassa, hän oli syntynyt ennenaikaisesti meidän sairaalassamme.

– Silloin tulin epäluuloiseksi, koska muistin olleeni ensisijainen hoitaja vauvalle, jolla oli sama sukunimi. Kysyin häneltä, oliko hänen isänsä poliisi. Välissä oli pitkä hiljaisuus ja sitten hän kysyi, olinko minä Vilma. Sanoin kyllä.

Brandon oli syntynyt Lucile Packardin sairaalassa raskausviikolla 29, niin aikaisin, että hän joutui olemaan sairaalassa jopa kuukauden ajan vastasyntyneiden teho-osastolla, jossa juuri Vilma toimi tämän hoitajana.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En koskaan odottanut"

Brandon kertoo, että hänen äitinsä oli käskenyt kysymään sairaalassa Vilman perään, mutta mies itse ei olisi koskaan uskonut, että nainen olisi vielä siellä töissä.

– Kun Vilma tunnisti nimeni, muistin vanhempieni näyttämät kuvasta minusta, ja silloin todella ymmärsin, että olin yksi näistä vauvoista. Olen tullut täyden ympyrän ja olen hoitamassa vauvoja hoitajan kanssa, joka piti huolta minusta, Brandon kertoo.

– En koskaan odottanut tapaavani hoitajaani, joka piti minusta huolta, kun olin vauva, hän jatkaa ja kuvailee kokemusta "surrealistikseksi".

Facebookiin jaetut ennen ja jälkeen -kuvat Vilman ja Brandonin tapaamista ovat keränneet jo tuhansia reaktioita ja jakoja.

Lähteet: Independent, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja