Sairaalaan tuotiin aliravittu vauva – poliisin toimintaa kiitellään

0:50

Poliisina työskentelevä Celeste Ayala päätti imettää aliravittua vauvaa. Naisen toiminta levisi heti useisiin medioihin.

Isäkin voi imettää! Video esittelee, miten yhdysvaltalaismies tukee sairasta vaimoaan.

Argentiinalaispoliisin toiminta hylätyn lapsen vuoksi kerää kiitosta. Celeste Ayala oli vartiointivuorossa sairaalalla, kun sinne tuotiin aliravittu vauva, kertoo Metro-lehti.

Lapsi itki epätoivoisesti, mutta sairaalahenkilökunnalla oli kova kiire. Ayala, itsekin äiti, pyysi saada auttaa: hän halusi pidellä vauvaa ja imettää tätä. Ayalan pyyntöön suostuttiin.

Rinnalle päästyään vauva rauhoittui heti.

"Se oli surullinen hetki"

Ayalan kollegan mukaan osa hoitohenkilökunnasta kuvasi vauvaa sanalla "likainen", mutta Ayala ei välittänyt, vaan piteli lasta kuin olisi tämän äiti.

Ayalan kollega jakoi kuvan tilanteesta kiittäen naisen toimintaa. Kuva levisi pian useisiin medioihin. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lapsi oli kuusilapsisesta perheestä, jonka yksinhuoltajaäiti joutuu vaikean elämäntilanteen vuoksi kamppailemaan voidakseen huolehtia lapsistaan.

– Huomasin lapsen olevan nälkäinen, koska hän pani toistuvasti kättään suuhunsa, joten pyysin saada halata ja imettää häntä. Se oli surullinen hetki, sieluani särki nähdä poika näin, yhteiskunnan pitäisi tarkkailla herkällä korvalla lapsiin vaikuttavia asioita, näin ei saa enää tapahtua, Ayala kommentoi.

Lapsi oli kuusilapsisesta perheestä

Ayalan toiminta ja kuva hänestä vauvan kanssa levisi heti useisiin medioihin. Nainen sai kiitosta toiminnastaan muun muassa vapaapalokunnalta, jossa hän toimii vapaaehtoisena.

– Tällaiset teot täyttävät meidät ylpeydellä ja se velvoittaa meidät kasvattamaan selvästi pyrkimyksiämme työtämme ja yhteenkuuluvuuden tunnetta yhteisössämme, palokunta kehui.

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja