SaiPan uusi fanituote menee kuumille kiville

SaiPan menestys runkosarjassa on nostanut playoff-huuman korkealle Lappeenrannassa.

Sputnikit tekivät viime viikolla seurahistoriaa, sillä neljä sija on SaiPan korkein noteeraus runkosarjassa. Tämä on näkynyt perjantaina alkavien pudotuspelien alla.

– Lippuja on mennyt tosi hyvin. Loppuunmyytyjä pelejä oli jo runkosarjassa ja myös pudotuspelit myydään loppuun, SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi viestittää MTV Sportille.

SaiPa kohtaa puolivälierissä JYPin. Idän ihme isännöi JYPiä varmuudella perjantaina sekä ensi viikon maanantaina. Lippuja on myyty molempiin otteluihin.

– Maanantai on erikoinen pelipäivä, mutta kyllä sekin myy. Täällä osataan arvostaa pleijarihommaa. Olisi erikoista, jos pudotuspelit kiinnostavat vähemmän kuin runkosarjaottelut, Kallioniemi tuumii.

Toimitusjohtaja korostaa, että lippuja on vielä jäljellä.

– Toivottavasti ihmiset eivät menetä toivoaan. Lippuja on mahdollista saada ottelupäivinä, mutta varmasti tulee täysi tupa.

Pudotuspelit ovat harvinaista herkkua Lappeenrannassa. Tämä on näkynyt myös fanituotemyynnissä. SaiPa lanseerasi playoffeja varten t-paidan, joka on ylivoimaisesti tämän vuoden myydyin tuote.

– Fanituotemyynti on kovaa. Pleijareiden myötä alkoi hyvä sesonki. Toivottavasti saadaan halliin paljon keltaista väriä, se olisi upea tapahtuma, Kallioniemi maalailee.

Lue myös:

    Uusimmat