SaiPan lomautettu päävalmentaja Tero Lehterä kommentoi MTV Urheilulle: "Mieli on kirkas"

Lappeenrannan SaiPa tiedotti sunnuntaina iltapäivällä, että se lomauttaa päättyneiden yhteistoimintaneuvotteluidensa seurauksena edustusjoukkueen valmennuksen ja urheilujohdon joulukuun loppuun asti. Lomautukset koskevat viittä henkilöä, joista yksi on päävalmentaja Tero Lehterä.

Lehterä kommentoi tilannetta MTV Urheilulle tuoreeltaan.

– Ajat ovat liigaseuroille kovat ja haastavat, mutta mieli on kirkas. Seuran ratkaisu on ymmärrettävä, Lehterä sanoi.

– Joukkueen kurssi on käännetty, ja se on enää kahden voiton päässä seitsemännestä sijasta. Joukkueella on aito ja luja usko pudotuspelipaikkaan.

SaiPan pelaajat ovat seuran tiedotteen mukaan sitoutuneet vuoden 2020 loppuun ulottuviin palkanalennuksiin.

Sarjassa sijalla 14 oleva SaiPa on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan, mutta viimeisestä kymmenestä ottelusta se on hävinnyt seitsemän. 

– Kiekollinenkin peli palaa nyt takaisin uomiinsa itseluottamuksen palatessa. Ryhmä tulee nousemaan taulukossa raketin lailla, jos ja kun AHL ja NHL starttaavat. Se on osoittanut sitoutumisensa tason viimeksi voitolla Kärpistä.

– Joukkue on rakennettu kilpailukykyiseksi tavalliseen SM-liigaan, mutta ei tähän hybridisarjaan. Sillä on vahva kapteeni, joka vie laivaa eteenpäin. Joukkueessa on paljon pelaajia, joilla on kova palo kehittyä. Siksi haluankin toivottaa koko organisaatiolle sekä SaiPa-yhteisölle ja uudelle valmennukselle paljon tsemppiä jatkoon. Minulla ei ole asian tiimoilta tällä hetkellä muuta kommentoitavaa muille medioille, Lehterä päätti.



Lue myös:

    Uusimmat