Leikkaukset iskivät – SaiPa lomauttaa valmennuksen ja urheilujohdon

Lappeenrannan SaiPa tiedotti sunnuntaina yhteistoimintaneuvotteluiden päättymisestä ja niiden lopputuloksista. Edustusjoukkueen valmennus ja urheilujohto lomautetaan kokonaisuudessaan.

Joulukuun loppuun kestävät lomautukset koskevat viittä henkilöä.

Seura kertoo myös pelaajien sitoutuneen yhdessä sovittuihin palkanalennuksiin vuoden 2020 loppuun asti.

Lomautusten aikana liigajoukkueen valmennuksesta vastaa U20-joukkueen päävalmentaja Ville Hämäläinen ja apuvalmentajana toimii SaiPan myyntineuvottelija prospektiryhmän tukihenkilö Ville Koho.

– Valitettavasti pelkät palkanleikkaukset eivät tuottaneet riittävää säästöä, vaan jouduimme turvautumaan lomautuksiin. Haluamme pitää yhtiön hengissä ja samalla myös pyrimme säilyttämään uskottavuuden ja kilpailukyvyn, kiitos henkilökunnallemme ymmärryksestä, urheilutoimenjohtajan tehtävistä vastuun toistaiseksi ottava Jussi Markkanen kommentoi seuran tiedotteessa. 

– Toteutamme urheilutoimintaa nyt toistaiseksi pienemmällä porukalla. Jaoimme tehtäviä talon sisällä ja samat ihmiset vastaavat nyt useammista työtehtävistä. Urheilutoimintaa johdetaan jatkossakin vahvoilla SaiPa-arvoilla ja suurella keltamustalla sydämellä, Markkanen kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat