Konkurssiin haetun Hotelli Punkaharjun tapahtumat saivat uuden kodin – Saimi Hoyer hehkuttaa: "Hemmetin hienoja uutisia"

Saimi Hoyer muistelee mallinuransa alkua:"Minut diskattiin Marimekon näytöksestä, koska en osannut meikata" 1:21
Saimi Hoyer muistelee mallinuraansa Maria Veitolan Yökylässä-ohjelmassa.

Saimi Hoyer kertoo Hotelli Punkajärven tarinan viimeisimmästä käänteestä Instagramissa.

Huhtikuussa uutisoitiin, että ex-huippumalli Saimi Hoyerin perustamaa Hotelli Punkaharjua haetaan konkurssiin. Konkurssihakemus jätettiin Etelä-Savon käräjäoikeuteen Mari Kettunen-Väyrysen toimesta 17. huhtikuuta.

Nyt Hoyer kuitenkin kertoo Instagram-tilillään, ettei Hotelli Punkaharjun tarina ole sittenkään tullut täysin tiensä päähän. Hän nimittäin kirjoittaa aloittaneensa uudenlaisen yhteistyön Hotel & Spa Resort Järvisydän -kylpylän toimitusjohtaja Markus Heiskasen kanssa.

– Rakkaat Ystävät. Mulla on hemmetin hienoja uutisia Rantasalmelta. Me ollaan Markus Heiskasen kanssa tehty yhteistyötä vuosia Saimaan ja koko Suomen matkailun eteen ja nyt tämä yhteistyö, luottamus ja ystävyys on uuden, vielä vahvemman matkan alussa, Hoyer kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hoyer jatkaa tekstiään kertoen, että Hotelli Punkaharjun tapahtumat löytyvät jatkossa uudesta lokaatiosta.

– Hotelli Punkaharjun tapahtumat tulevat löytämään uuden kodin Järvisydämestä ja työ matkailun eteen yhdessä tempastaan käyntiin vielä tiukemmalla otteella. Eläköön ystävyys, yhteistyö ja nyt tyynenä lepäävä suuri Saimaa, hän päättää postauksensa.

Hoyer osti Hotelli Punkaharjun vuonna 2016 entisen puolisonsa Thomas Hoyerin kanssa. Omistajuudessa tapahtui myöhemmin muutoksia, kun Thomas Hoyer myi osuutensa Mari Kettunen-Väyryselle. Saimi Hoyer erosi puolisostaan vuonna 2018.

Lue myös:

    Uusimmat