Britannian kuninkaallisessa perheessä jaetaan rooleja uusiksi – herttuatar Camilla saamasssa Meghanin vanhan pestin

Murheellinen prinssi Harry kommentoi ensi kertaa lähtöä Britannian hovista – tätä herttuan lausunto merkitsee 13:05
Katso videolta mitä käytännössä tarkoittaa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan luopuivat kuninkaallisista titteleistään.

Kuninkaallisen perheen jäsenet alkavat ottaa haltuun prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tehtäviä.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan luopuivat Yhdysvaltoihin muuttaessaan myös pesteistään kuninkaallisina suojelijoina eri yhdistysten ja hyväntekeväisyysjärjestöjen parissa. 

Lisäksi seksiskandaalin vuoksi syrjään siirretynprinssi Andrewnkin pestit ovat tällä hetkellä vapaata riistaa.

Suojelijan roolit palautuivat kuningatar Elisabetille, joka on alkanut hiljattain jakaa rooleja toisille kuninkaallisen perheen jäsenille. MTV Uutiset kirjoitti aikaisemmin siitä, miten herttuatar Catherine  otti haltuunsa prinssi Harryn vanhan roolin

Yksi herttuatar Meghanin vanhoista pesteistä on sen sijaan menossa herttuatar Camillalle.

Teatteriala lähellä herttuattaren sydäntä

The Sunday Times uutisoi, että herttutar Camillasta olisi tulossa Britannian kansallisteatterin uusi kuninkaallinen suojelija. 

Pesti kuului hetkellisesti herttuatar Meghanille, jolle kunnia siirrettiin itseltään kuningattarelta, joka oli hoitanut roolia 45 vuoden ajan.

The Sunday Timesin mukaan Camilla on innoissaan voidessaan hyödyntää suojelijan rooliaan tukeakseen teatterialaa, joka on kärsinyt koronapandemian aikana. Camilla vierailee prinssi Charlesin kanssa ylipäätäänkin usein teatterissa ja konserteissa. 

– Haluan kiittää teitä teatterin ammattilaisia päättäväisyydestänne ja joustavuudestanne. Pysykää sitkeänä – tarvitsemme teitä ja olemme ikävöineet teitä, herttuatar Camilla on todennut pandemian vaikutuksista teatterialaan. 

Lue myös:

    Uusimmat