Saara Aalto tänään 30 vuotta: "On kiva olla tämän ikäinen, koska tietää mitä haluaa ja kuka on"

Lontoossa asuva ja kansainvälistä uraa luova Saara Aalto täyttää tänään 30 vuotta. Brittien X Factorissa menestynyt laulaja juhlii töiden merkeissä.

Laulajatähti Saara Aalto juhlii pyöreitä tiistaina 2.5. MTV:n haastattelussa hän kertoo kolmekymppisten virallisen juhlapäivän olevan hänelle ihan normaali työpäivä. Pientä juhlistusta on silti luvassa. 

Meri (Saaran kihlattu) kyllä lupasi viedä minut syömään johonkin hyvään paikkaan. Keskiviikkona on sitten brittimanagerien järjestämät juhlat, saa nähdä mitä kaikkea siellä tulee olemaan, odotan innolla! Saara kertoo.

Kolmekymppiset eivät aiheuta laulajalle minkäänlaista ikäkriisiä, päin vastoin. Aallon mielestä ikä tuo mukanaan tietynlaista seesteisyyttä.

– On kiva olla tämän ikäinen, koska tietää mitä haluaa ja tietää kuka on. On jo elämän kokemusta ja viisautta, jonka avulla uskaltaa kuunnella omaa sisäistä ääntä joka päivä enemmän. 

Vappua edeltäneenä perjantaina Aalto teki ihenkilökohtaisesti historiallisen tempun: esiintyi Briteissä ensimmäistä kertaa omana itsenäisenä artistinaan, ilman X Factor -organisaatiota.

– Lontoon keikka oli aivan ihana, se ylitti kaikki odotukset. Yleisöä oli tullut ympäri maailmaa, ja kaikki olivat niin mukana alusta asti. Yleisö myös arvosti Suomalaisia muusikkoja, jotka olivat tulleet soittamaan Britteihin, Saara hehkuttaa. 

Loppuvuodelta laulaja odottaa erityisesti tulevia keikkoja: niin Suomessa, Briteissä kuin muuallakin maailmalla.

– Tietenkin uusi musiikki on vahvasti läsnä ja toivottavasti saadaan tehtyä tämän vuoden puolella vielä paljon hyviä biisejä. 

 

Lue myös:

    Uusimmat