Saara Aalto paloi loppuun – suuntaa nyt pitkälle tauolle: "Jaksaminen on ollut koetuksella"

8:23
Saara Aalto on jouluihminen.

Laulajatähti Saara Aalto suuntaa pitkälle lomalle puolisonsa Meri Sopasen kanssa.

Suomen ja Englannin väliä töiden perässä matkustanut laulaja Saara Aalto kertoo jaksamisensa olleen koetuksella viime aikoina.

Aalto on ollut monessa projektissa mukana myös tänä vuonna. Häneltä tuli juuri uusi levy ja joulukonserttikiertueen loppu häämöttää.

– Oma jaksaminen on ollut koetuksella. Ensi vuonna on pakko miettiä, että miten saisi balanssia enemmän. Kohta on kaksi kuukautta lomaa. Mennään retriitille, meditoidaan ja joogataan. Yritetään rauhoittua, Aalto kertoo.

Myös puoliso ja manageri Meri Sopanen on huolissaan rakkaastaan.

– Läheisenä näkee sen, että mennään äärirajoilla. Itse vasta paloin loppuun. Toivotaan ettei toinen tee samaa perässä. Sopanen kertoo.

Aalto kertoo hoitavansa uupumista nukkumalla ja rauhoittumalla. Hän ei ole vielä toistaiseksi kääntynyt väsymyksensä takia lääkärin puoleen.

– En ole saanut nyt ammattiapua, mutta olenhan minä käynyt paljon aiemmin. Minulla on ollut kolmen vuoden psykoterapia ja lifecoacheja kahdessa eri maassakin, Aalto kertoo.

Saaran väsymys on näkynyt pariskunnan arjessa.

– On niin paljon töitä. Keskittymiskyky on huonompi. Pieniä juttuja. Eniten vaikuttaa se, kun on pitkään tehnyt paljon, niin tulee kisaväsymystä, Sopanen kuvailee puolisonsa vointia.

– Toivottavasti tulisi jopa tylsää lomalla, Sopanen jatkaa.

Saara Aalto ja Meri Sopanen kertoivat kuulumisistaan Frozen 2 -elokuvan kutsuvierasnäytöksessä. Aalto ääninäyttelee elokuvassa prinsessa Annan roolissa

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja