Saara Aalto ja Meri-rakas menivät naimisiin!

8:27
Saara Aalto ja Meri-rakas pohtivat suhdettaan: kumpi on pomo?

Saara Aalto ja Meri Sopanen sanoivat viimein toisilleen tahdon. 

Muusikko Saara Aalto ja hänen rakkaansa Meri Sopanen ovat menneet naimisiin. Pariskunta paljasti asian No Fear -Rohkeampi minä -podcastinsa julkistuksen yhteydessä. Pariskunnan podcast lanseerataan yleisölle lauantaina 2. toukokuuta. 

Podcast paljastaa myös, että Merin sukunimi on nyt Aalto. Koronatilanteen takia parin vihkiminen tapahtui intiimisti ja häitä juhlitaan ystävien sekä perheen kesken myöhemmin. 

– En malta odottaa, että pääsemme Saaran kanssa puhumaan ihmisille rehellisesti niin inspiroivista kuin vaikeistakin aiheista. Totuttelen tässä uuteen sukunimeen, mutta onneksi olen kuitenkin ehtinyt valmistautua tähän jo monta vuotta, Meri Aalto fiilistelee parin podcast-projektia sekä naimisiinmenoa. 

– Olemme haaveilleet podcastin tekemisestä jo pitkään. Olemme kokeneet sen verran seikkailuja ja keränneet elämänkokemusta, että on hienoa päästä vihdoin puhumaan asioista ääneen. Podcastin tärkein missio on auttaa ihmisiä viihdyttävällä tavalla löytämään työkaluja ja rohkeutta elää itsensä näköistä elämää! Joka jaksossa puhumme meille tärkeistä aiheista, arvoista ja kokemuksista, sekä haastetaan ihmisiä pohtimaan omaa elämäänsä, ja miten siitä saisi tehtyä vielä paremman ja onnellisemman, Saara Aalto miettii. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja