Saara Aallon tähdittämä Dancing on Ice -tuotantokausi nähdään myös Suomessa

Dancing on Ice -menestysformaatissa julkimot perehtyvät taitoluistelun saloihin.

Saara Aalto viisutunnelmissa. 1:45

VIDEO: Saara Aalto Euroviisutunnelmissa.

Brittien Dancing on Ice -kilpailu esitetään Suomessa. Ohjelma nähdään Nelonen median Jim-kanavalla 13.1. alkaen. Viime tammikuussa alkaneella 10. kaudella Dancing on Icen starttijaksoakatseli Briteissä 7,7 miljoonaa katsojaa.

Yksi ohjelman tähtikilpailijoista on laulaja Saara Aalto, joka kilpailee ammattilaisparinsa Hamish Gamanin kanssa yhteensä yhtätoista muuta paria vastaan.

– Ihanaa, että seuraatte ja kannustatte taas suomalaista sisua. Tietyllä tavalla luistelu on tosi suomalainen juttu, ja on ihanaa, että menen edustamaan Suomea tuossa lajissa Britteihin. Toivotaan, että kroppa kestää viimeiseen asti, Saara iloitsee tiedotteessa.

Tiukkaa treeniä onkin takana jo kuukausia. Ensin Saara otti yksityistunteja Suomessa ja nyt hän treenaa parinsa Hamishin kanssa viisi tuntia päivässä. Tiukan treenin tulokset näkyvät myös kropassa.

– Hamish on todella kunninanhimoinen ja tiukka, mutta mukava ja symppis. Mähän olen ihan täynnä mustelmia. En niinkään kaatumisten takia, vaan kun olemme harjoitelleet nostoja. Hamish kun ottaa musta vahvoilla käsillään kiinni, niin mun kroppa on ihan täynnä mustia sormenjälkimustelmia ja sen jäljiltä koko kroppa on todella kipeä ja rikki. Hirveästi en onneksi ole kaatuillut, ehkä siihen on auttanut se, että on jonkin verran luistelutaustaa peruskoulusta.

– Ollaan harjoiteltu yhtä nostoa, joka on niin pelottava, että en ole kahteen viikkoon kunnolla nukkunut, koska mietin sitä iltaisin, öisin ja aamuisin. Se on tosi vaikea ja mua pelottaa se niin paljon, mutta mun pitäisi pystyä tekemään se, Saara sanoo.

Aalto ei ole kisan ainoa suomalainen. Mukana nähdään myös ammattilaisluistelija Alexandra Schauman, joka luistelee yhdessä Strictly Come Dancing -ohjelmassa useana vuonna tanssinopettajana toimineen James Jordanin kanssa. 

Heidän lisäkseen jäällä kilpailee Westlife-poikabändistä tuttuBrian McFadden, useissa realitysarjoissa nähty Gemma Collins, Pussycat Dollsissa laulanut Melody Thornton, EastEnders-saippuasarjassa näytellyt Richard Blackwood,Grease-näyttelijä Didi Conn, Coronation Street -näyttelijäJane Dandon, Australian Neighbours-sarjasta tuttu Mark Little, kriketin pelaaja Ryan Sidebottom, juontaja ja paneeliohjelmista tuttuSaira Khan sekä Love Island -finalisti Wes Nelson.

Luistelukilpailun lisäksi Aalto on osallistunut Brittien X Factor -kilpailuun, päästen toiselle sijalle.

Lue myös:

    Uusimmat