Saara Aallon Dancing on Ice -pari selvisi – tämä mies opastaa tähteä taitoluistelun saloihin

Suomea euroviisuissa edustanut Saara Aalto nähdään ensi vuonna Britannian Dancing on Ice - ohjelmassa.

VIDEO: Saara Aalto osallistui rodeoon Possessa.

Britannian X Factorissa vuonna 2016 toiseksi sijoittunut Saara Aalto palaa brittien televisiokilpailuihin, kun hän kisaa ensi vuonna Dancing on Ice -taitoluistelukilpailussa. Ohjelma mukailee Tanssii Tähtien Kanssa -formaattia, mutta tanssiminen tapahtuu perinteisen parketin sijaan jäällä.

Aalto saa parikseen Hamish Germanin, joka liittyi sarjan kokoonpanoon viime vuonna. Germanin tehtävänä on opettaa Aallolle jäätanssin saloja kaksikon jahdatessa kilpailun voittoa.

– Ihan uskomatonta, että minut pyydettiin mukaan näin isoon brittiläiseen TV-show’hun. Tuotantoyhtiön ihmisillä oli suut auki, kun kerroin, että oikeastaan kaikki suomalaiset osaavat luistella. Monet brittiläiset eivät ole koskaan edes kokeilleet luistelemista, Aalto on kommentoinut tulevaa koitosta.

Samalla julkaistiin näyttelijä Jane Dansonin pari. Danson luistelee televisiokameroiden eteen Sylvain Longchambon kanssa. Aallon ja Dansonin lisäksi kilpailijoina nähdään muun muassa laulaja Brian McFadden ja tanssija James Jordan.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat