Saalistajapeto surmasi 29-vuotiaan jalkapalloilijan – "Hän oli roolimalli"

Costaricalainen jalkapalloilija Jesus Alberto Lopez Ortiz on kuollut traagisessa onnettomuudessa. Krokotiili hyökkäsi urheilijan päälle ja surmasi hänet uintiretkellä joessa kotikaupungissaan Rio Cañasissa maanantaina.

Costa Rican paikallislehti La Teja uutisoi Ortizin, 29 seuran Deportivo Rio Cañasin ja paikallisen yhteisön olevan järkyttynyt tragediasta. Jalkapalloilija pelasi amatööritasolla.

– Saimme tiedon onnettomuudesta, jossa mies astui täynnä krokotiileja olevaan jokeen, paikallisen Punaisen Ristin edustaja Alexander Porras kertoi lehdelle.

Porras kertoi myös naapurien ja palokunnasta saapuneiden pelastajien urakoineen tuntien ajan saadakseen Lopezin pois vedestä. Krokotiilin katoaminen toisinaan veden alle teki pelastustöistä entistä haastavampia.

La Teja kertoo pelastajien nostaneen Lopezin ruumiin lopulta paikallisen poliisin avustuksella. Jalkapalloilijan tappanut krokotiili jouduttiin lopettamaan.

– Hän oli nöyrä poika ja kaikki kunnioittivat häntä. Hän oli aina valmis tarjoamaan apua sitä tarvitseville, Ortizin seuran puheenjohtaja Adriana Serrano kommentoi suru-uutista.

Deportivo Rio Cañas julkaisi Facebookissa kuvakollaasin Ortizin muistoa kunnioittaen. Deportivo voitti viimeisen ottelunsa päivää ennen onnettomuutta.

– Hän oli loistava jalkapallolija. Koko kaupunki tunnisti hänen lahjakkuutensa ja johtajataidot kentällä. Hän oli monille roolimalli ja tämä on valtava menetys koko kaupungille, Ortizin päävalmentaja Luis Montes kertoi.

Ortiz jätti taaksensa kahdeksan- ja kolmevuotiaat lapset. Hänen perheensä on ilmoittanut tarvitsevansa taloudellista tukea rahoittakseen hautajaiset.

 

Lue myös:

    Uusimmat