Mainos

Ryhmäseksiä harrastava Miranda: 8 asiaa, jotka kaikkien pitäisi tietää kolmen kimpasta

Toimittaja ja entinen seksityöntekijä Miranda Kane kertoo Metro-lehden artikkelissaan, mitä ihmisten pitäisi ottaa huomioon harkitessaan harrastavansa seksiä kolmen kimpassa.

Ryhmäseksi ei ole yhtä yksinkertainen asia kuin seksi kahden ihmisen välillä, Miranda Kane kirjoittaa. Tilanteessa pitää tasapainotella kolmen ihmisen tunteiden kanssa. Asetelma ja asennot ovat monimutkaisempia ja haastetta saattaa tuottaa myös sopivien kumppanien löytäminen.

Kane jakaa lukijoille omien kokemustensa perusteella kahdeksan vinkkiä tai asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen petipuuhiin ryhtymistä.

1. Slangi

Englanniksi kirjainyhdistelmä FFM, eli suomeksi NNM, viittaa kahden naisen ja yhden miehen yhdistelmään. Vastaavasti MMF, eli suomeksi MMN, viittaa kahteen mieheen ja yhteen naiseen. Kirjain T viittaa transsukupuoliseen henkilöön.

2. Kuinka esittää idea seurustelukumppanille tai puolisolle

Olipa sukupuolesi mikä tahansa, varsinkin pitkäaikaiselle kumppanille ryhmäseksin ehdottaminen on mitä luultavimmin haastava tehtävä. Asia on vaikea esittää ilman, ettei toinen tulkitsisi sinun vain kaipaavan seksiä jonkun muun kanssa. Siksi ehdotuksen kanssa kannattaa olla hienovarainen.

Ja kannattaa muistaa, että jos vakituisessa suhteessa on valmiiksi ongelmia, kolmen kimppa tuskin auttaa asiaa.

3. Ole valmis joustamaan ja tee komromisseja

Avoimesti ja rehellisesti puhuminen on kaikista tärkeintä myös seksielämän kannalta. Se ei koske vain ryhmäseksin suunnittelua, vaan päivittäistä vuorovaikutusta.

Seksissä on kyse antamisesta ja saamisesta. Myös kolmen kimppaa suunnitellessa kannattaa toisen kommentteihin suhtautua joustavasti.

Se ei kuitenkaan tarkoita mihinkään vastentahtoisesti suostumista. Ja jos kumppani sanoo johonkin selvästi ei, hänen tahtoaan kannattaa kunnioittaa.

Miettikää yhdessä, minkälaiset asiat viehättävät kumpaakin. On hyvä, jos kolmas osapuoli on henkilö, joka vetää molempia yhtälailla puoleensa.

4. Nauti fantasiasta

Kane kertoo ryhmäseksihavainnoistaan kolmannen osapuolen näkökulmasta. Hän on huomannut valtavia eroja siinä, kuinka paljon kimppakivan tuottama nautinto vaihtelee valitusta ympäristöstä riippuen.

Hotellissa kolmen kimpasta nauttineille pariskunnille tilanne oli kuulemma aina erityinen ja he ottivat fantasiastaan kaiken irti. Kanen kotiinsa kutsuneille pariskunnille ryhmäseksi oli puolestaan huomattavasti arkipäiväisempi toimitus.

Kane arveleekin, että vasta-alkajille hotelliyö saattaa olla ainutlaatuisempi ja sujuvampi kokemus, kun uudenlainen seksi tapahtuu puolueettomalla maaperällä. Ja jos kolmen kimppa ei olisikaan miellyttävä kokemus, muisto siitä ei palaa mieleen aina omaan sänkyyn rojahtaessa.

5. Kokekaa seikkailu yhdessä

Järjestäkää erityinen ja uusi tilanne alusta loppuun yhdessä. Sopivan kolmannen osapuolen löytämisen lisäksi täytyy suunnitella paikka, aika ja tapa.

Kane kertoo kokemistaan kömmähdyksistä. Hänen ex-miehensä otti joskus ohjat käsiinsä ja etsi netistä naispuolisia kolmansia pyöriä. Mies saattoi lähettää aamuyöllä Kanelle kuvia mallitytöistä, jotka kiihottivat häntä.

Kun Kane lähetti paluupostissa hänelle kuvia alastomista miesvartaloista ja kookkaista peniksistä, ex-mies menetti hermonsa.

Kane kehottaakin pariskuntia avaamaan yhdessä tietokoneen ja surffailemaan treffisivustoilla yksissä tuumin. Toisen reaktioita on silloin helpompi tarkkailla ja niitä kannattaa kunnioittaa, varsinkin jos ne eroavat omista mielihaluista.

6. Laatikaa ostoslista

Varmistakaa ennen kiihkeää yötä, että kotoa löytyy esimerkiksi kondomeja, liukastetta ja puhtaita pyyhkeitä. Jos haluatte pitää hauskaa, käykää vaikka ostamassa erotiikkaliikkeestä uusia seksileluja.

7. Tehkää tarvittavat valmistelut

Jos kutsutte kolmannen osapuolen kotiinne vieraaksi, muistakaa siivota, vaihtaa lakanat ja säätää valaistus miellyttäväksi. Pienet asiat vaikuttavat yllättävän paljon tunnelmaan. Ja jos idea oli alunperin sinun, älä patista kumppaniasi imurin varteen.

8. Alkoholi

Jotkut tarvitsevat lasillisen tai kaksi rentoutuakseen ja se on ihan luonnollista. Raja on kuitenkin hienoinen. Varsinainen humalatila pilaa taatusti seksikokemuksen sekä itseltä että muilta.

Oman kumppanin seuran pitäisi myös vaikuttaa rauhoittavasti ennen seksituokiota. Viettäkää yhdessä aikaa ennen kolmannen puoliskon saapumista. Käykää vaikka suihkussa tai hierokaa toisianne, jotta pääsette oikeaan tunnelmaan.

Lähde: Metro

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.