Ryan Reynolds valmistautuu neljännen lapsensa tuloon – pohtii vaarallisten roolisuoritusten vähentämistä

0:17
Hollywood-tähti Ryan Reynolds oli yllätysvisiitillä Wrexhamissa – faneilta upea ele seuran osaomistajalle!

Näyttelijä Ryan Reynoldsille on sattunut lukuisia haavereita töissä. Pian neljännen lapsen saaminen on saanut hänet miettimään roolejaan uudelleen.

Näyttelijä Ryan Reynolds ja hänen vaimonsa näyttelijä Blake Lively odottavat neljättä lastaan, ja nyt Reynolds jakoi tunnelmiaan vauvan saapumisesta. Hän avautui aiheesta The Kelly Clarkson Show – keskusteluohjelmassa 21. marraskuuta.

– Ensimmäisen kohdalla kaikki on täydellistä, olet valmistellut kaiken ja kaikki on steriloitu. Neljännen kohdalla ajattelet vain, että okei, tämä tapahtuu. Tämä tapahtuu. Minun täytyisi pyyhkiä tai jotakin. Joten ei tapahdu niin paljon valmistautumista. Minun ei nyt pitäisi puhua vaimoni puolesta, koska hän aikoo todella voittaa, hän on valmis. Ja me olemme todella innoissamme, Reynolds kertoi.

Reynolds vieraili 7. marraskuuta The Tonight Show’ssa, jossa hän kertoi, että toisen lapsen saaminen on vihdoin pakottanut hänet pohtimaan, olisiko aika vähentää vaarallisia roolisuorituksia.

– Olen tehnyt toimintaelokuvia 25 vuotta, olen murtanut 12 luuta, minulle tehtiin juuri seitsemäs leikkaus. Ajattelen nyt stunttien tekemistä uudelleen, koska olen alkanut ymmärtää, että haluan silti olla aktiivinen lasteni ja muun kanssa, Reynolds kertoi.

Reynoldsilla ja Livelylla on kolme tytärtä: James, 7, Inez, 6, ja Betty, 3. Mitä tulee heidän neljänteen lapsensa, Reynolds myönsi heidän odottavan jälleen tyttöä.

–  Olen itsekin vähän kana, tunnen tytöt, olen tyttöisä, olen tottunut siihen, olen valmis siihen. Jos historia on opettanut meille jotakin, niin sen, jos minulla olisi poika, eräänä päivänä tuo poika ottaa henkeni, Reynolds sanoi.

Reynolds perusteli osittain mieltymystään tyttöihin sillä, että hän on kasvanut itse kolmen veljen kanssa.

– Olin nuorin neljästä, ja olimme vain tuhopolttajia ja palomiehiä, Reynolds kertoi.

Lively paljasti neljännen raskautensa Forbes Power Women's Summit -tapahtumassa 15. syyskuuta, mikä tarkoittaa, että parin neljäs lapsi syntyy todennäköisesti alkuvuodesta 2023.

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja