Brian Austin Green hankki sterilisaation viidennen lapsensa jälkeen: "Aika sulkea kauppa"

Näyttelijä Brian Austin Green ei ole itseasiassa suunnitellut hankkivansa yhtäkään viidestä lapsestaan. Kuopuksensa syntymän jälkeen hän otti vasektomian. 

Beverly Hills 90210 -sarjasta tuttu näyttelijä Brian Austin Green, 50, ei ole itseasiassa koskaan suunnitellut hankkivansa lapsistaan yhtäkään. Hän teki vasektomian, eli miesten sterialisaation, kesäkuussa 2022 syntyneen Zane-poikansa jälkeen. Zanen äiti on hänen kihlattunsa Sharna Burgess, 38. 

Green kertoi hänen ja Burgessin Oldish-podcastin viimeisimmässä jaksossa, että hänen kuopuksensa sai hänet katsomaan isyyttä eri tavalla. 

– Hauska tarina. En ole oikeastaan suunnitellut yhtään lastani. Joka kerta olen ajatellut, että ei se mitään, me pystymme tähän. Rakastan lapsiani, enkä vastustanut yhtäkään heistä, mutta en ole koskaan kokenut sitä, että katsoisin raskaustestiä ja toivoisin, että se on positiivinen ja valmistautuisin sillä tavalla, Green kertoi. 

Greenillä on Zanen lisäksi 21-vuotias poika Kassius Lijah ex-tyttöystävänsä Vanessa Marcilin kanssa sekä kolme poikaa Noah Shannon, 11, Bodhi Ransom, 9, ja Journey River, 7, ex-vaimonsa Megan Foxin  kanssa. 

Burgess kertoi podcastissa haluavansa lisää lapsia, mutta muistutti myös, että heillä on neljä pientä lasta kotona, mikä tekee elämästä hyvin kiireistä. Green sanoi, että Zanen syntymä sai pariskunnan myös tarkastelemaan käytännön asioita, kun on monta, pientä lasta. 

– Seuraavalle vauvalle tarvitaan tarpeeksi iso auto, johon mahtuu kaksi turvaistuinta, ja kun hankitaan hotellihuoneita matkustamista varten ja lentolippuja, se on paljon, Green kertoi. 

Greenille tehtiin vasektomia, kun Zane oli 8 viikon ikäinen.

– Zane syntyi, ja ajattelin, että on aika sulkea kauppa, Green kertoi podcastissa.

Burgessin mielestä Greenin vasektomia on suuri ja kaunis asia ja se, että Green teki sen, turvaa mukavuuden ja stressittömyyden heidän seksielämässään. Pari ei kuitenkaan ole sulkenut pois mahdollisuutta hankkia lisää lapsia. Burgessin mukaan he todennäköisesti turvautuisivat tällöin koeputkihedelmöitykseen. 

Pari ilmoitti kihlauksestaan syyskuussa 2023.

Green näytteli David Silveriä sarjassa Beverly Hills 90210 vuosina 1990–2000.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat