Mainos

Nuoren mopoilijan kuolema koskettaa Hämeenlinnassa –"Hirveä juhannus tuli siihen perheeseen"

Hämeenlinnan juhannusaamu alkoi hiljaisena. Onnettomuuspaikalla Turuntiellä, keskustan tuntumassa, ei näkynyt enää jälkiä yön mopo-onnettomuudesta, jossa kuoli 16-vuotias mopoilijapoika.

Hänen kyydissään ollut 15-vuotias tyttö loukkaantui vakavasti. Ilmeisesti nuoret olivat liikkeellä kaksin, sillä viranomaiset saivat hälytyksen onnettomuudesta sivulliselta puolenyön jälkeen.

Poliisin mukaan mopo oli tullut risteyksestä mutkaan, jossa se oli törmännyt lyhtypylvääseen. Ohikulkijat kuulivat tapahtuneesta MTV Uutisten toimittajalta.

– Kauheaa. Hirveä juhannus tuli näiden nuorten perheelle ja kavereille. Mopo on kaiken kaikkiaan hyvin turvaton kulkupeli, sanoi paikan lähellä pyöräillyt Eila.

Läheisen ravintolan työntekijä Laura Santala kiinnitti huomiota hälytysajoneuvoihin puolen yön aikaan.

– Ohi meni useita poliisiautoja ja ambulanssi. Tajusin, että jotakin vakavaa on sattunut. Kello kahden aikaan lähdin kotiin, ja silloin tilanne oli jo ohi.

– Ainahan se kolahtaa, kun nuorille ihmisille sattuu tällaista, Santala sanoi.

Onnettomuuspaikalla kävelleet 18-vuotias nainen ja 14-vuotias poika kertovat isänsä soittaneen aamulla huolestuneena uutisen kuultuaan.

– Isäpuoli soitti ja kysyi olemmeko kunnossa ja onko veli kanssani. Hän oli kuullut, että nuoria on ollut onnettomuudessa, kertoi 18-vuotias.

Onnettomuudessa kuollut poika oli poliisin mukaan paikkakuntalainen. Onnettomuuden syystä ei toistaiseksi ole tietoa.

Tapausta selvittää poliisin lisäksi myös erillinen onnettomuuksien tutkijalautakunta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.